Sådan fjerner opvaskemaskine sæbe udskud

October 25

Sådan fjerner opvaskemaskine sæbe udskud

Det er svært at forestille sig sæberester eller enhver anden form for snavs eller rester opbygge inde i et apparat, der bruges til rengøring. Men det sker og resultatet af bebyggede sæberester i opvaskemaskinen er en ubehagelig lugt og muligheden for, at opvaskemaskinens ydeevne er bliver skadet. Mens kommercielle produkter er tilgængelige for at fjerne sæberester fra overflader som opvaskemaskinen, er hjem retsmidler lige så effektivt, sparer du penge.

Instruktioner

•Dampen en ren svamp og drys borax pulver på svampen. Fyld en spand med almindeligt varmt vand og afsætte spanden.

•Scrub sæbe udskud-ramte områder af opvaskemaskine med svamp og borax. Borax er en sikker, effektiv vaskning pulver der fjerner sæbe udskud fra overflader. Skyl svamp i spand med vand, og derefter anvende flere borax og fortsætte med at krat overfladen af indersiden af opvaskemaskinen, indtil sæberester er væk.

•Tøm ud skylles vand i spanden og genopfylde spand med friske skyllevandet. Tør ned på indersiden af opvaskemaskine med en svamp og almindeligt vand til at fjerne borax. Tørre overfladen med et rent håndklæde.

•Pour en fjerdedel mellemstore beløb citron olie på en ren, tør klud, buff derefter citronolie i overfladen af indre af opvaskemaskinen. Citronolie giver en beskyttende pels, der forhindrer sæbe udskud oprustning. Brug en anden ren klud og buff overfladen igen for at fjerne eventuelle overskydende citronolie, så det ikke overføre til opvasken.

Tips & advarsler

  • Bland citronsaft og salt til at fjerne sæbe udskud og mineral aflejringer.
  • Ufortyndet ammoniak fjerner også sæbe afskum. Åbn windows til at rundsende frisk luft i køkkenet mens rengøring med ammoniak.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com