Oplysninger om vestafrikanske Raphia Palm Tree

October 26

En palm indfødte til vestlige og centrale Afrika, Raphia palm eller Raphia hookeri, er kendt som vin palm for sin vin, mad og byggeri egenskaber. Raphia palms er fundet i Afrikas sump områder, hvor de er værdsat af de lokale.

Karakteristika

En raphia palm to mest skelnende kendetegn er dens blade, som kan vokse op til 39 fod i længden, og dens op-til-33-foot-tall trunk, som spirer en coiling vegetation i hele. Bladene af en raphia er grøn og finnede, og spire fra bunden af stammen til sin krone.

Anvendelser og økonomiske levedygtighed

Hjemmesiden Ecocrop rapporterer, at raphia palme kuffert bruges til forskellige hus materialer, som rammer, screening, skillevægge, lofter og selv møbler. Træets fibre fremstillet, og som anvendes til fejning, måtter, hængekøjer og reb, og palm vin er lavet ved at stikke et hul ind i bagagerummet terminal bud base, som dræber træet.

Geografi

Vest- og Centralafrika er hjemmebase for raphia palm, som ofte findes i de kystnære sumpene i Sierra Leone. Raphia kan vokse i op til tre fod af vand, og er almindelig i lavlandet moser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com