Hvordan man dyrker jordbær i betonblokke

October 26

Hvordan man dyrker jordbær i betonblokke

Saftige, røde jordbær direkte fra haven tilbyder en eksplosion af smag til denne skål af morgen korn men samtidig give et væld af vitaminer og mineraler, så godt. Men det er ikke den eneste grund til du skal dyrke jordbær i hjemmet. Disse let at vokse bær tilføje lyse farver i landskabet, tilskynde unge til at vælge sunde snacks og trives i containere, såsom konkrete aske blokke.

Instruktioner

•Mix 1 gallon af pottemuld, sphagnum og perlite i en stor container. Tilføje 3 til 4 tbsp. 10-10-10 gødning og bland det godt. Dette gør en let jord egnet til containere. Almindelige haven lerjord eller pottemuld komprimerer nemt med vand og er ikke egnet til container haver.

•Sæt konkrete blokke i et område, der modtager 6 til 8 timer i direkte sollys om dagen. Timer af sollys behøver ikke at være sammenhængende, men målet for mindst 6 timer af samlede solen.

•Fyld huller i betonsten 3/4 af vejen fuld med jord blanding. Plante et eller to jordbær planter i hver betonblok. Placer udplantningsplanterne, så kronen--del af anlægget hvor rødderne mødes stilken--hviler bare på jorden og alle rødderne er dækket med jord. Udfyld omkring rødderne med frisk jord og fast dem ned med dine hænder til at sikre planterne.

•Kapacitet planter grundigt indtil vandet løber frit gennem bunden af beton blokken. Vand igen når jorden føles tør at røre. Jorden i beholdere tørrer hurtigt i sommersolen og kan kræve daglige vanding, afhængig af vejret og væksten af dine jordbær.

•Applicer vandopløselig gødning beregnet til frugtbærende planter, efter pakkens anbefalede styrke, hver 7-14 dage i perioder med aktiv vækst. Planter i containere kræver mere hyppige befrugtende end dem, der dyrkes i jord, som næringsstoffer sive ned gennem bunden af potten eller betonblokke og skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • Dække jordbær med net mod fugle og små dyr fra at spise bær.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com