Hvordan at reparere en 3/4-Inch PVC elektriske Conduit splejsning

October 26

Hvordan at reparere en 3/4-Inch PVC elektriske Conduit splejsning

PVC conduit bruges til at omslutte elektriske ledninger og beskytte dem mod elementerne. Selv om PVC er holdbare og langvarige, kan den blive slidt og beskadiget over tid. Når PVC conduit bliver splejset eller brudt, vand, kan gnavere og andre elementer skade de elektriske ledninger, forårsager linjer til korte eller miste magten. Reparation conduit omkring linje i tide vil holde de elektriske ledninger i optimal driftstilstand.

Instruktioner

•Klik på breaker eller slukke for strømmen til bygningen ned. Sørg for der er ingen magt, der kommer gennem linjen, hvor conduit splejsning er. Et stød fra en elektrisk ledning kan resultere i alvorlig skade.

•Locate skive i linje og cut PVC-rør omkring splice. Størrelsen af snittet vil afhænge af længden af lappegrej. Snittet skal være 1 tomme kortere end længden af kanalen, så conduit reparation kit overlapper de eksisterende kanal af 1/2 en tomme på hver side. Brug en lille nedstryger eller hånd sav til at skære i røret. Brug ikke en roterende sav, som så kunne glide og skære ind i eller gennem den elektriske.

•Sand kanter af cut PVC til at gøre det glat.

•Åbn lappegrej og separat 3/4-inch PVC ledning, der fulgte med kittet. Sættet har et stykke ledning, der er lavet i to separate stykker. Disse stykker passer over splejsning, så du kan lave linjen uden at fjerne store dele af conduit.

•Test reparationssæt på splice. Skub et stykke under ledninger og andre stykke over ledningerne. Sørg for, at det dækker hele splejset området. Fjern sættet.

•Glue kopper eller enderne af det nederste stykke. Kopperne er de lidt større stykker på enderne, som passer over de eksisterende conduit. Tryk det limede stykke på plads.

•Applicer lim det øverste stykke kopper og langs alle kanterne, at kontakte det nederste stykke. Læg det øverste stykke over splejsning og tryk stykker sammen. Holde brikkerne på plads for fem til 10 minutter, eller indtil limen begynder at tage fat. Forskellige mærker af PVC lim tage forskellige mængder af tid til at indstille. Kontroller pakken for at finde den passende tørretid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com