Hvor meget vand skal Sundevil blomster?

October 26

Hvor meget vand skal Sundevil blomster?

Solen Djævelen blomster er et navn for Catharanthus roseus solen Djævelen Extreme serien, en gruppe af vincas (Madagaskar periwinkles) udviklet af Floranova planteavl selskab i Det Forenede Kongerige. Solen Djævelen vincas, ligesom andre Catharanthus bør ikke være overwatered, når de er etableret.

Karakteristika

Madagaskar periwinkles, ligesom solen Devil serien, dyrkes som enårige i kolde vinter klimaer. De er lavtvoksende, forgrening planter med store, fem-grafitmine blomster i nuancer af hvid, Rosa og pink, undertiden med en kontrastfarve centrale plet eller øjet. De blanke blade er 2-3 inches lang.

Behov for vand

Solen Djævelen periwinkles, lige som andre medlemmer af Catharanthus arter, kræver regelmæssig supplerende vand kun, normalt omkring en måned, indtil de bliver etableret. Denne serie af F1 hybrider er specielt avlet til hårdførhed, især modstandsdygtighed over for varme og tørke.

Overvejelser

Disse planter trives bedst i relativt fattige, tørre, fri-afløb jord. Dårlig dræning eller for meget vanding reducerer vigor og fører til at rådne. Ændring af jord med sand, øger grus eller fint grus dræning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com