Hvad ville spise Off Ivy blade fra min stueplante?

July 2

Hvad ville spise Off Ivy blade fra min stueplante?

De fleste stueplante skadedyr faktisk spiser ikke vedbend blade, men suger saften fra bladene. Planter befængt med disse skadedyr normalt har gulnet, forvrænget eller stribede blade. De fleste af disse insekter er små og svære at se. Insekter, der æder huller i bladene normalt kommer fra udendørs og er større og nemmere at identificere. Behandle dem hurtigt, fordi deres grådige fodring kan dræbe en ivy anlæg inden for et par dage.

Biller

Mange biller kan feed på ivy, tygge huller i bladene eller ødelægge bladene helt. Biller indtaste hjemmet på planter, der summered udendørs, eller kan angive hjem gennem revner i Vinduer og døre i efteråret. Se under bladene for biller. Plukke dem og slippe dem i sæbevand til at ødelægge dem.

Larver

Natsværmere og sommerfugle kan lægge deres æg på ivy blade under Sommer udendørs. Æggene klækkes når ivy er bragt indendørs og nye larver begynde fodring på ivy blade. Se under blade til grønne, grå eller hvide larver, samt sorte pletter på bladene, som er caterpillar ekskrementer. Fjern larver og æg og slippe dem i en spand med sæbevand.

Sugende insekter

Spider mider og bladlus faktisk spiser ikke blade, men de suge saft, forårsager blade til gul og visner. Spider mider--relateret til edderkopper--er lille, grønne eller gule skadedyr, der spredes fra plante til plante via webbing. Bladlus er normalt grøn, gul, rød eller brun og er normalt vingeløse. Både skadedyr skjule på undersiden af bladene. Bladlus producere en klæbrig substans kendt som honningdug. Behandling af spider mider og bladlus med insektdræbende sæber, neem olie eller bifenthrin.

Forebyggelse

Inspicere ivy omhyggeligt, før du køber det for tegn på insekt angreb, såsom spindelvæv på undersiden af bladene eller honningdug. Vask ivy blade ofte af dug dem med en sprayflaske fyldt med vand. En anden mulighed er at dække jorden med aluminiumsfolie og dyppe planter i lunkent vand. Vokse efeu i filtreret sollys og vand dem for at holde jorden jævnt fugtig. Rette vækstbetingelser tilskynde stærk vækst, tillader ivy modstå insekt skadedyrsangreb lettere. Bruge steriliseret pottemuld og inspicere planter ofte for tegn på skadedyr, især efter at placere dem udendørs.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com