Hvor dyb en Knock Out Rose Bush vokse?

October 28

En rose haven fuld af frodige, grafitmine herlighed bliver hurtigt misundelse af hele kvarteret. Desværre, roser har et velfortjent ry for at være udsat for sygdom. Knock Out, en busk rose, er blevet en favorit valg i de seneste år på grund af sin overlegne sygdomsresistens. Nøglen til voksende enhver rose er god beplantning. Være bør opmærksom på hvor dybt rødderne vil vokse i jorden.

Beskrivelse

Knock Out er en rose, voksende 3 fod høje af 3 fod bred busk. Sit spanskrør er mange-forgrenede, med hver gren forsynet med flere klynger af enkelt cerise blomster. Det gør en fuld, fantastisk display når i flor. Knock Out blev avlet specielt til at blive resistente over for de tre mest almindelige steg sygdomme: meldug, rust og sort plet. Hjem gartnere og fagfolk, Mage, er imponeret over dens modstandsdygtighed over for de dødbringende sort plet.

Kultur

Knock Out, kræver ligesom de fleste roser, en solrig site--den lysere jo bedre. Det vokser bedst i veldrænet, frugtbar jord. En tung feeder, Knock Out vil kræve regelmæssig gødskning og vanding for at holde med sin sultne og tørstige karakter. Denne prangende bush kan plantes som et eksemplar i den flerårige grænse eller i rækker som fundament beplantninger og hække.

Plantning

Ligesom de fleste roser har Knock Out et stort rodsystem, der kan vokse 18 inches eller derover i jorden. Når plantning, behøver hullet være helt så dybe fordi planten vil vokse ind i eksisterende jord. Anbefalinger til hul dybde er normalt 15 inches. Hvis din jord er særligt tunge, en 18-tommer hul vil give planten ekstra dybde af forbedret jord at vokse ind i. Jorden bør ændres med komposteret gødning til støtte i ernæring, væskeophobning og dræning.

Tips

Plante Knock Out roser 3 fødder fra hinanden, hvis plantning i grupper eller hække. Det giver rødderne plads til at vokse og letter luftcirkulation, hvilket er vigtigt i sygdomsforebyggelse. Muld alle rose jord for at bevare fugt og beskytte rødderne mod sol og vind. Roser plantes i jord, tunge eller klæg er sårbare over for root rot, så vand som nødvendigt, men ikke overdrevent.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com