Tilstoppe Clearing procedurer

October 28

Træsko kan være frustrerende for selv den mest garvede boligejer. De kan forekomme på ethvert punkt i VVS-systemet, men oftest de er tæt på indgangsstedet og kan ryddes simpelthen med de rigtige værktøjer og en smule tålmodighed. Mere alvorlige træsko kan kræve hjælp fra en autoriseret blikkenslager, men der er et par prøvede og sande træsko-clearing metoder, der bør forsøges først.

Årsager

Den egentlige årsag til en træsko er akkumulerede blokerer en ellers letflydende afløb. I et badeværelse drain, kan synderen være hår. Et køkken træsko er oftest et resultat af fanget madrester eller størknet fedt. Bestemmelse af årsagen og placeringen af træsko vil hjælpe dig med at vælge den bedste træsko-clearing metode.

Værktøjer

Stemplet, også kendt som en blikkenslager 's helper, er de mest almindelige værktøj bruges til at rydde træsko, og hver husstand skal have mindst én. Det virker på en forudsætning af sugestyrke, der hjælper til at løsne blokere, frigive det til at gå sikkert gennem røret. Ramte vasken eller balje bør have noget stående vand i den. Placer gummi hoved af stemplet over afløbet og fast pumpe det. Hvis der er en ekstra åbning til den tilstoppede rør, som en dobbelt vask eller overløb hul, dække andre åbningen for at øge presset af suge. Hvis denne metode ikke sletter tilstoppe efter flere forsøg, skal du muligvis ty til et afløb slange eller snegl. Dette vil kræve fjernelse af vasken fælde. Tragt kablet, indtil du føler blokeringen, så Skru håndtaget i en uret bevægelse. Dette vil ofte skulle følges op med kaster efter du har erstattet fælden.

Kemikalier

Kemisk afløbsrens udnytte aktive ingredienser, spiser væk eller opløse det organiske materiale, der årsag til træsko. Disse ingredienser, ofte lud eller svovlsyre, er ætsende og bør anvendes med ekstrem forsigtighed og i et velventileret rum. Når tilstoppe er blevet ryddet, flush din pipes med masser af varmt vand for at fjerne enhver resterende kemiske rester.

Forebyggelse

Den bedste metode til at tilstoppe clearing er at holde de fri for afløb træsko-forårsager agenter. VVS-systemer er omfattet af en naturlig oprustning af bakterier, sæbe afskum, fedt og andre slim. Hvis disse elementer er tilladt at akkumulere og gnave, vil de efterhånden smalle rør åbningen forårsager en langsomtgående eller tilstoppede afløb. Mange kommercielle produkter er tilgængelige til at rydde denne debris og holde dine rør dræning korrekt. Sørg for at følge brugsanvisning. Efter nogen rødmen behandling med varmt vand vil forbedre resultaterne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com