Sådan gør en Air Conditioner fra en Styrofoam køligere

October 29

Sådan gør en Air Conditioner fra en Styrofoam køligere

I varmen sommer, hvis du er heldig nok til at have aircondition i dit hus, koster det en formue at køre den. Og hvad med når du er udendørs? En batteridrevet ventilator, is og en Styrofoam køligere kommer sammen for at gøre en genial bærbare air condition, der vil holde dig cool hele sommeren lang.

Instruktioner

•Vælg den største polystyren køligere, som du kan finde. Jo mere is du lægger i det, jo længere klimaanlægget vil arbejde før skulle genfyldes med is.

•Kontrollér isblokke. Jo større din stykker af is, jo længere tid det vil tage dem til at smelte. Holde isen frosset så længe som muligt vil udvide hvor lang tid du kan bruge din klimaanlægget uden genopfyldning. Smeltende is vil bo på næsten frostgrader, så længe der er stadig is i køligere. Overveje at genbruge mad containere som halv-gallon mælk eller juice kartoner, is bøtter, sodavandsflasker eller store yoghurt containere som ice forme.

•Klippe et hul på den ene side af den køligere låg, der er omkring en tomme mindre i diameter end din fan. Hullet bør på den ene kort side i låget, i nærheden af håndtaget af køligeres krop. På den modsatte side af den køligere brug huller kniv til at vent mindst tre inches fra bunden. Størrelsen af ventilationshullerne kombineret bør være cirka lig med størrelsen af fan hul.

•Indstil fan på låget blæser ind i hullet. Når aktiveret, vil det tvinge luft kølet af is gennem ventilationshullerne. Brug gaffatape til at sikre fan på plads.

•Fyld cooler med is. Lægge låg på køleren. Tænd ventilatoren. Kold luft vil strømme ud af luftskrue huller, så længe din ice varer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com