Planter med de samme virkninger som Yohimbe

October 29

Yohimbe er en evergreen træ indfødte til Afrika og dets bark indeholder et stof kaldet yohimbine. Denne ingrediens tilskynder kemiske reaktioner i kroppen, som siges at hjælpe med at forbedre erektil dysfunktion, der er forårsaget af psykisk stress og spændinger. Det øger blodtilførslen til det genitale område ikke kun for mænd, men for kvinder, også. Yohimbe bør ikke anvendes af personer med svær nyre- eller leversygdom, eller de tager blodfortyndende medicin. Nemlig folk hvem ikke kan tage yohimbe, er der alternative urter for seksuelle præstationer.

Epimedium

"Epimedium grandiflorum," almindeligvis kendt som horny goat weed, er en ivy-lignende busk fundet voksende vilde i det nordlige Kina og Tibet. Legenden om denne urt er, at en kinesisk ged herder opdagede egenskaber af epimedium ved at observere sin gedebukke ukontrollabel køn drev efter græsning på urten. Det er brugt i udstrakt grad i traditionel kinesisk medicin til rette balance mellem yin og yang og gendanne mænds seksuelle præstationer. Det virker ved at øge fornøjelsen kemiske dopamin samtidig reducere stress hormonet cortisol. Det er vigtigt ikke at tage mere end den anbefalede dosis, da det kan øge blodtrykket og pulsen.

Rød Ginseng

"Panax ginseng" eller asiatiske ginseng, er fundet i Kina og Korea og er stærkere end den hvide version. Det er også almindeligt anvendt i traditionel kinesisk medicin til fremmer yang energi, som siges at genoprette balance, styrke og bevægelighed. Blandt sine mange fordele, såsom tilpasse kroppen til at understrege og forbedre energi, kan det også rette erektil dysfunktion og boost seksuelle præstationer. University of Maryland Medical Center rapporterede, at en undersøgelse af 46 mænd, der tog asiatiske ginseng havde en øget sædtal og ophidselse, og en anden undersøgelse af 60 mænd havde øget libido og erektil funktion. Tager mere end den anbefalede dosis, kan især i kombination med koffein, forårsage nervøsitet eller søvnløshed.

Ginkgo

"Ginkgo biloba" mere end 225 millioner år gammel, hvilket gør det en af de ældste nulevende arter på jorden. Ginkgo er også en af de mest populære og udbredte studerede urter. Det siges at gavne dem, der lider af hukommelsestab, tinnitus, svimmelhed og dårlig cirkulation. Ginkgo kan også støtte i rette erektil dysfunktion af forbedre blodgennemstrømningen til det genitale områder. Det kan også lette symptomer, der forårsager seksuel dysfunktion, når man tager antidepressiva. Ginkgo har relativt få bivirkninger, selv om mennesker, der tager blodfortyndende medicin uden bør styre om denne urt.

Ashwagandha

Ashwagandha er en del af natskyggefamilien, selv om det ikke indeholder de samme gift som andre natskygge medlemmer. Det er almindeligt anvendt i Ayurveda, den ældste form for østlige medicin stadig praktiseres i Indien. Det bruges til at støtte seksuel funktion ved at tilpasse kroppen til stress, lindre spændinger og giver præstationsfremmende energi. Ashwagandha øger sperm tæller, gendanner erektil funktion og øger libido. Gravide kvinder bør ikke tage ashwagandha som det kan være en mild abortfremkaldende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com