Skærmen veranda Installation

October 29

Skærmen veranda Installation

Du vil nyde udendørslivet på din terrasse kan være svært på visse tidspunkter af dagen. Sidst på eftermiddagen er normalt den gang irriterende bugs som myg begynder at flyve rundt og køre dig tilbage indendørs. Du behøver ikke at stille op med det, men. Hvis du har et tag over din veranda, kan du installere en skærm til at holde ud skadedyr. Screenet porches tilbud udendørs lever uden besvær.

Instruktioner

•Measure veranda dimensioner. Marker fire 2 - ved 4-tommer boards til måling til siderne og skære dem til længde. Måle bredden af den brede side af 2-af-4s du bare skære. Trække denne måling to gange fra længden på verandaen. Markere og klippe mere 2 af 4s til at matche denne måling. Du skal muligvis mere end ét bord at passer længden. Når du er færdig strips skære 2 x 4 stykker, skær 1-tommer-dækkende træ til de samme længder. Du kan bruge stykker som skabeloner til at markere 1-tommer strimler, så du ikke behøver at måle igen. Skåret i strimler.

•Paint bestyrelser og strimler ud i gården. Fastsætte plast og male én side af træ med spraymaling i farve efter eget valg. Når de tørre, vend stykkerne og spray anden siden.

•Sæt ét sæt 2 x 4 veranda boards til kanten af loftet. Skrue dem på plads med 3-tommer skruer, ved hjælp af din boremaskine med en skruetrækker bit. Kontroller hjørner med en firkantet at sikre, at bestyrelserne kører lige. Bruge en laser langs de øverste boards for at lokalisere, hvor de lavere bestyrelser skal placeres for at være lige under toppen. Marker steder.

•Indstil ned de nederste 2-af-4s langs varemærkerne. Bore pilot huller med en murværk smule, og Vedhæft boards med murværk skruer.

•Measure afstanden mellem toppen og bunden bestyrelser. Skære bestyrelser og matchende 1-tommer-dækkende strips til at passe denne længde. Du kan plads disse brædder i uanset ønskede op til omkring 4 fødder afstand. Maling af træ, som du gjorde de andre.

•Indstil træ stillinger i mellem toppen og bunden bestyrelser. Brug en firkant til at justere dem til en ret vinkel. Bore skruer gennem siderne af enderne af brædderne på en vinkel, så at de vil gå igennem studs og ind i toppen eller bunden bestyrelser.

•Drej ud på skærmen, så at det er et par inches længere end længden. Vælg en rulle på skærmen bred nok til at passe mellem knopperne. Hæft skærmen øverst. Træk skærmen stramme og korte nederst. Gentag ved hæftning til studs på siderne. Trim overskydende med wire snips eller saks, afhængigt af hvilken type skærm du bruger.

•Nail tommer-dækkende strimler over 2 af 4s og skærm til at dække kanterne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com