Sådan fjerner barkflis farvestof fra en pulje

October 29

Sådan fjerner barkflis farvestof fra en pulje

Barkflis pletter alt. Efterårsfarver ophobninger af våde blade og andre spørgsmål forlade deres tannin mærker, rød, brun og sort, på alt fra tagterrassen til pool dæk. Kommer sommeren, er en barkflis-farvede swimmingpool uskadelige for svømmeren. Dog forhindrer den grimme spredning af steder pool ejeren ønsker at invitere venner og familie over at nyde en splash. Fjern barkflis pletter med ugiftige metoder, der er uskadelige i pool-miljø.

Instruktioner

•Sweep væk alle kan miste vragrester fra det berørte område, så spray lager resterende stak på bits med en haveslange med en spray dyse vedhæftet fil.

•Scrub pletter til at fjerne så meget af farvelægningen, som muligt, ved hjælp af en opløsning af bionedbrydeligt beton renere og varmt vand og en stiv børste krat pensel. Skylles med ferskvand, og efterlader overfladerne til at tørre.

•Pour hydrogen peroxid direkte på pletterne, og lad det boble og blød.

•Sprinkle bagepulver rigeligt på den våde peroxid, og krat med krat bush til at danne en tyk pasta over pletter. Tilføje flere peroxid, hvis nødvendigt. Tillade pasta til sidde natten over, indtil det danner i en tør skorpe, derefter skylles væk med frisk vand.

Tips & advarsler

  • Forebygge fremtidige barkflis pletter ved at holde nedfaldne blade og andre blæst vragrester afhentet i løbet af efterår og vinter måneder.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com