Epoxy maling installationsoplysninger

October 30

Der er grundlæggende to typer af epoxy maling--traditionelle opløsningsmiddelfortyndbare polyamid harpiks epoxy og vandbaseret epoxy. Vandbaseret epoxy tilbyder nogle forskellige fordele i forhold til forgængeren.

Opløsningsmiddel-baseret

Opløsningsmiddel baserede epoxy maling typisk skal blandes i forholdet 1:1 af katalysator til emulsion (de kemikalier, der er kombineret til form epoxy maling) og forlod for 30 minutter, så kemikalierne, der kan reagere før anvendelsen. Det er også brandfarligt, så det ikke bør anvendes i nærheden af åben ild.

Vand-baseret

Vandbaseret epoxy maling, på den anden side kræver forholdet 4:1 af katalysator til emulsion, så det er hurtigere og nemmere at blande. Det kan anvendes umiddelbart efter blanding og er brandfarlige.

Hærdning

Epoxy maling kan tage et par dage til at hærde, eller helbrede fuldstændigt, og opløsningsmiddel fortsætter til at fordampe som det hærder. Under standardbetingelser--68 grader Fahrenheit og 50% relativ luftfugtighed--er det normalt sikkert at vende tilbage til et godt ventileret område, i hvilken epoxy maling er blevet anvendt mellem to og fire timer siden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com