Hvordan at rengøre en Merino uld madras dække

July 8

Merino uld madrasovertræk er varm og behagelig. Hvis du har købt en, kan du have troet, det var værd at investeringen hver aften som du sov. Derefter, en dag, du kan har indset at din luksuriøse madras dække ledte lidt laset og kunne bruge en god rengøring. Men du kan ikke bare smide det i vaskemaskinen og tørretumbler. Her er anvisninger på, hvordan at rengøre dækning uden at ødelægge stoffet.

Instruktioner

•Sørg for din madras dække virkelig trænger til rengøring. I modsætning til andre naturkatastrofer eller menneskeskabte stoffer, uld skal ikke rengøres ofte og havnen ikke bakterier eller mug. Tage det udenfor og ryst den godt ud. Afhængig af størrelsen, skal du muligvis nogen til at hjælpe dig med dette – det er meget lettere og der er mindre chance for at beskadige din fine madras dækning.

•Air ud af din merino uld madras dækning. Uld har en ekstraordinær fysiske selvrensende evne. Undgå direkte sollys i længere perioder af tid, da dette kan falme alle farvestoffer og forårsage en blegende effekt.

•Kontrollér pleje tag for instruktioner. Der er forskellige typer eller merinould, og inden for disse typer, hver producent kan behandle deres produkter anderledes. Renseri, våd rengøring, håndvask og i nogle tilfælde endda maskine vask er alle typer af pleje og rengøring instruktioner du bør være på udkig. Hvis koden er ikke længere på din madras dækning, skal du kontakte producenten for rengøring instruktioner.

•Spot rense din uld madras dækning efter behov. Koldt vand og en mild sæbe vil fjerne en masse af pletter. Forskning type af pletten du forsøger at fjerne for tips og metoder.

•Hvis du stadig afgøre din dækning trænger til rengøring, den foretrukne metode er normalt at tage det til en professionel til at få det drycleaned. En mere miljøvenlig metode kaldet våd rengøring kan være tilgængelige for dig. Kontakt din lokale rengøringsmidler for flere oplysninger. Sørg for at du informerer din renere at din madras dækning er merinould, og check at se, om de tilbyder nogen garantier mod krympning. Laver forskning i flere rengøringsassistenter i dit område kan spare dig tid, penge og et stort besvær.

•Hvis du endelig beslutte at gøre det selv, kan du håndvask de fleste merino uld madras dækker. Det anbefales kun til dem, der har tid og plads til at gøre dette ordentligt. Som uld kan absorbere 30 procent af sin egen vægt i vand, kan det hurtigt blive en tung og uoverskuelig opgave på grund af hovedparten af dækslet til madras. Brug koldt eller lunkent vand sammen med en mild sæbe eller vaskemiddel (Woolite, Revivex og flydende Castilla sæbe er et par muligheder). På grund af en madras dækker typisk størrelse kan dit badekar være det bedste sted at gøre dette. Fyld karret om halv-fuld og tilføje din sæbe eller vaskemiddel, omrøring let med hænderne at blande godt. Placer din madras dækning i karret og lægges i blød i ca 5 minutter, mens du forsigtigt klemme suds gennem materialet. Ikke agitere, vride, vride eller gnide uld sammen. Dette kan forårsage filtning. Skylles to gange i vand, der er den samme temperatur som vaskevandet. Blidt klem og tryk ud overskydende vand. Tryk på et håndklæde eller vaskeskind mod dækslet til madras (ikke gnide) at hjælpe opsuge endnu mere af vandet. Linje tørre eller drapere på tværs af en dækket rækværket til tørre.

Tips & advarsler

  • Check etiketten pleje instruktioner på din madras dækning. Det er vigtigt at sørge for ordentlig pleje af din vare. Forkert pleje eller rengøring kan føre til svind, filtning eller værre.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com