Træer for vestlige Washington

October 30

Vestlige Washington har et tempereret klima med milde kyst vejr og sneklædte bjergrige områder. Bjergene er befolket med nåletræer og et par løvfældende arter. Området er hjemsted for en store regnskov nær det olympiske bjergkæde. Klimaet modtager nedbørsmængder, og temperaturerne overstige sjældent 75 grader Fahrenheit i sommer. Alluviale jord, nuværende fra glaciale afstrømning, er frugtbar og let syrlig, som tilskynder store trævækst. Vestlige Washington er i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5 til 8.

Stedsegrønne

Vestlige Washington skove er fuld af Sitka spruce og tårnhøje Douglas graner. Den vestlige hemlock findes kun i Pacific Northwest og er Washington stat træ. Madrone er en Bredbladet stedsegrøn, findes i både langs kysterne og bjergrige regioner. Pacific Ædelgran og Grand fir findes i Cascade og olympiske skove, og den vestlige yew lyser region med sine røde bær.

Løvfældende

Løvfældende træ mister deres blade om efteråret, som sæsonen begynder at køle mod vinter. Big-blad maples frø selvstændige sig i ryddet områder og tårn over lavere baldakin planter. Oregon aske og Oregon hvid eg er blandt de indfødte planter af vestlige Washington. Skælven aspens er mindre træer blandet i løvskov med birketræer af flere sorter. De røde elletræ funktioner gule rakler og årstidens farver. Den vestlige lærk har lyse efterår farve. Det er usædvanligt, idet det har nåle som en nåletræ, men er faktisk løvfældende.

Frugt

Frugttræer skal vælges omhyggeligt for hårdførhed og hurtig produktion. Somre i vestlige Washington gennemsnit 79 grader Fahrenheit, og vækstperioden er April til November. Æbler er en Washington korte afgrøde og sorter herunder Jonagold, Melrose, Chehalis og frihed har testet godt i Pacific Northwest klima. Asiatiske pærer gøre bemærkelsesværdigt godt i det vestlige Washington og kan producere enorme mængder af frugt. Paradisæbler er vinderne i det vestlige Washington klima, og der er endda vilde indfødte Pacific paradisæbler. Europæiske pærer klarer sig godt, og nye import som Kakifrugter og nogle andre asiatiske planter finde lignende klimaer i det vestlige Washington og trives.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com