Flerårig blomster til efteråret farve

October 30

Flerårig blomster til efteråret farve

Oprette en fall have flammer med farve ved at vælge stauder, der begynder blomstrer i sensommeren og fortsætte gennem hele efteråret. Vælg blomst farver, der supplerer de ændrede blade på træer og buske i din landskab. Plante falde blomstrende stauder i foråret eller forsommeren så de har tid til at sende ud rødderne før kolde vejr sætter ind, ellers barkflis området omkring rodsystemer at beskytte planterne over vinteren.

Asters

Flerårig asters er en stor kilde til nektar for bier, migrerer sommerfugle og kolibrier. En flerårig plante er en, der kommer tilbage fra sin egen rodsystem år efter år. Ikke alle asters er flerårig; nogle er enårige, hvilket betyder, de vil vokse, blomstre, frø og dør. De årlige blomster blomstre hele sæsonen igennem, mens de flerårige er strengt falde blomstrende. Vokse asters i fuld sol, i moderat fugtig jord. Knivspids planterne tilbage i midten af juni for at fremme bushiness. Flerårig asters er hårdfør i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 4 til 8.

Japansk Anemone

Japansk anemone er en ideel plante for at tilføje farve til midten eller bag grænsen falder. Spænder i højden fra 2 til 4 fod, den lyserøde eller hvide blomstrer vises på yndefulde, forgrenede stængler i slutningen af efteråret. Japansk anemone er langsom til at etablere, men når det har sat sine rødder, det vil sprede og tolerere en betydelig mængde af omsorgssvigt. Vokse japansk anemone i fuld sol eller en del skygge, i fugtig jord. Muld plantens rodsystem. Afhængigt af den nøjagtige sort er japansk anemone hårdfør i USDA hårdførhed zoner 4 til 7.

Mums

Intens farve fra Efterår tidlige indtil den første hårde fryse men falde let tilgængelighed gør mums en af de mest almindeligt dyrkede efteråret planter. Som asters er der både årlige og flerårige sorter af mums. De falmede blomster fremmer afskære, eller deadheading, løbende bloom. Mums vil selv frø i haven, hvis de er tilladt at sætte frø. Flerårig mums kræver, at den øverste tomme eller deromkring af løv være klemt tilbage fra medio maj til medio juli til at fremme bushiness. Vokse mums i fuld sol, i veldrænet, organisk rige jord. Flerårig mums er hårdfør i USDA hårdførhed zoner 5-9.

Sedum

Sedums kommer i mange varianter fra lavtvoksende jorden dækker høj, prangende enheder. Blade farver omfatter mørk lilla eller sort, brogede og grøn. De kødfulde blade af denne saftige plante skabe interesse i den flerårige blomsterhave. Blomster, friske eller tørrede, der bruges i floral buketter. Blomst farver omfatter bronze-rød, rosy-laks, kobberfarvet-rød og forskellige nuancer af pink. Vokse sedum i fuld sol, i veldrænet jord. Diskette, svag løv vil opstå, hvis denne plante modtager for meget vand. Afhængigt af sorten nøjagtige er sedum hårdfør i USDA hårdførhed zoner 3 til 11.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com