Hvordan at reparere en revne i Cement

October 30

Cement er et porøst materiale, der absorberer vand. Over tid, kan revner danne i cement på grund af vand trænge igennem overfladen, så nedfrysning og optøning. Disse revner kan være små hårfine revner eller større og dybere revner. Om knæk er på et fortov, indkørsel eller cement gårdhave, kan du rette halvtosset cement uden ansættelse af en professionel. Ikke blot vil det forbedre det generelle udseende af cement overflade og beskytte det fra yderligere skader, vil du spare penge ved at gøre dette projekt selv.

Instruktioner

Hårfine revner

Forpakket en tube færdigblandede konkrete fyldstof. Dette kommer i et rør, der ligner hvad caulk sælges i.

•Tag snavs og snavs fra knæk ved gennemskylning med vand. Bruge en stiv kost eller krat børste til at rense crack.

•Klippe spids ud af røret af konkrete crack filler. Sted rør ind i en caulk pistol for nem anvendelse.

•Træk på aftrækkeren på caulk pistol til at frigive fyldstof fra røret, eller bare presse røret med din hånd. Udfylde knæk med den konkrete fyldstof, indtil det er fyldt. Køre en spartel over knæk hen til fjerne den overskydende spartelmasse og tvinge fyldstof ned i revnen.

•Tillad fyldstof som kræves af producenter vejledningen. Anvende mere fyldstof, når det første lag er tørret, hvis nogle af fyldstof har bundfældet sig og knæk er ikke helt fyldt.

Større revner

•Rengør ud af snavs og snavs fra knæk ved hjælp af en haven slange eller højtryksspuler hvis du arbejder uden for. En stiv krat pensel og vand tilstrækkeligt indendørs reparationer.

•Widen knæk i bunden så den konkrete fyldstof vil holde på plads. Chip ud cement omkring bunden kanter af cement knæk hen til udvide bunden. Bruge en hammer og kolde mejsel til chip væk på cementen. Målet er for siderne af knæk hen til udvide på base, danner et omvendt "V". Igen, fjerne snavs, konkrete chips eller vragrester fra knæk ved hjælp af vand og stiv børste.

•Dampen cement omkring knæk. Det bør kun være fugtig, uden stående vand inde i revnen.

•Applicer nogle konkrete selvklæbende langs væggene i den knæk hen til hjælp den ny cement obligation med den eksisterende cement. Brug en lille pensel til at gælde alle sider af væggene i knæk såvel som velsignelse limen. Gør det muligt at indstille i cirka fem minutter indtil det bliver tacky at røre.

•Sæt en generøs mængde af konkrete patch ned i revnen. Beløbet skal du vil afhænge af størrelsen af knæk. Brug en metal murske til at udjævne lappe over den knæk, pakke den stramt ind i revnen. Fjern den overskydende patch fra knæk ved hjælp af en spartel.

•Tillad konkrete plasteret tørre i den anbefalede tid af fabrikanten. Spray den lappet område let ved hjælp af en haveslange eller spray flaske. Læg en plastfolie over området for fire dage. Fjerne plastik én gang dagligt til let spray patch. Fjerne plastik helt efter fire dage.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com