Installation af Speedset glas Block Windows

October 30

Installation af Speedset glas Block Windows

Speedset glas block windows kommer allerede samlet. De har ofte en udluftningsanordning i midten, så de er meget nyttige for badeværelser eller områder, som du gerne vil enten lade ud fugt eller lad i frisk luft. De er virkelig paneler af blokke pre tilsluttet og derefter stribede sammen i stedet for komplet windows med rammer. Bandene forhindre banke en blok ned under installationen.

Foranstaltning

Måle området omhyggeligt. Når du bruger Speedset glas block windows, Husk, at de ikke har en regelmæssig ramme holder dem sammen men et band rundt udenfor. Det vises, når du installerer vinduet og gør det se ud som om du har installeret blokke én efter én. Tillade plads nok til mørtel. Sørg for at du har vinduet passende størrelse for åbningen. Du skal tilføje 1/2 tommer til størrelsen af panelet glas block på alle sider af mørtlen.

Rive ud

Rive ud af gamle vinduet, fjerne rammen og rense området grundigt, før du fortsætter. Eventuelle rester tilbage kompromiser styrken af installationen. Hvis du har murede vægge, lidt dæmpe dem.

Shim

Placer shims i hjørnet og ca hver 2 1/2 til 3 inches på bunden af vinduesrammen. Start i hjørnerne. Du skal shims til at være omkring 1/2 tommer til mørtel.

Forberede

Lægge et lag mørtel på bunden af vinduet åbning. Producenten anbefaler ofte specifikke mørtel. Portland cement og sand arbejde meget godt for denne type installation.

Installere

LUN Speedset glas block vindue panel på plads. Afstandsstykket øverste del mellem vinduet og åbning. Du skal have om 1/2-inch hul der også. Justere hullet på toppen og bunden, så de er selv. Center vinduet så det er også selv på siderne.

Mørtel

Fylde i sider og bund med mørtel. Kontrollere for eventuelle huller i cement, især i bunden af vinduet. Brug handsker når du gør dette for at beskytte dine hænder. Udjævne overfladen og gør det muligt at sætte op for omkring to timer, og derefter fjerne kilerne og pakke huller efterladt af shims med flere cement. Blend i den nye cement til at matche først.

Færdiggørelse

Vent mindst en hel dag før du caulk toppen. Om fornødent udfylde hul først med en skum caulking backer stang. Forlade kun om et 1/2-inch hul til caulk. Brug kun 100 procent silikone til caulk området. Hvis du drible eller smøre caulk, bruge denatureret alkohol til at rense silikone på dit nyinstallerede Speedset glas block windows.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com