Hvordan man laver isolerede vindue belægninger

October 31

Hvordan man laver isolerede vindue belægninger

Isolerede vindue belægninger eller vinduet quilts kan foretages for nogen vindue. Disse er især gode til vinduer i værelserne, der er sjældent brugt eller endda lukket om vinteren. Vinduet quilt forbedrer varmetab modstanden i vinduet så meget som tredobbelt og jer burde se efter at forbedring afspejler sig i din energiregning. Vinduet quilts er nem at bruge til at dække din windows; de kan sættes på plads efter mørke i mere almindeligt anvendt værelser.

Instruktioner

•Measure dit vindue fra inde i dit vindue beklædning. Tilføje to inches til måling af længde og bredde.

•Klippe stof, isoleret foring stof, quilt pladevat og liner stof alle til samme størrelse. Placer din stof ansigt-side ned. Placer din pladevat på toppen og tilføje dit isoleret foring stof. Placer din foring stof ansigt-side op på toppen af de andre lag. Fastgør alle fire lag sammen på alle sider. PIN i midten af stof til at hjælpe når du quilt.

•Measure en tomme fra hvert hjørne. Trække en linje mellem de omhandlede varemærker og afskære stof i hvert hjørne. Placer en quilt mønster over de fastgjorte tekstiler. Med nogle mønstre kan du overføre designet med skrædderen kridt gennem pin huller i mønsteret. Du kan også gøre en simpel diamant eller kvadratisk mønster.

•SEW stoffer sammen. Sy 1/4 tommer fra alle kanter og sy din quilt mønster. Quilt lommer fælde luft og fugt kommer fra vinduet. Afslut ved at placere 1-tommer bias tape, så det overlapper de rå kanter. Sy den bias bånd rundt om hele rektanglet. Din vinkelhjørner og overlapper og guffe din begyndelsen og ending tape.

•PIN og sy den fuzzy side af krog og løkke tape til tilbage kanterne af vinduet quilt. Sy mindst to sømme for at holde båndet sikkert. Passer quilt til vinduet og holde den selvklæbende-backed krog dele af tape på indersiden af kabinettet for vinduet. Dynen skal være to inches større for at give stof til at passe til båndet med hook og loop.

Tips & advarsler

  • Prewash alle tøjet før du foretager dit vindue belægninger. Du kan kaste disse i vaskeriet helst de bliver snavsede. De hænger bag din regelmæssig vindue behandling, så det er en god idé at få dem til at ligne en skygge for stof farvevalg.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com