Borax Pletfjerning

October 31

Borax er intet mere end natrium, boron, ilt og vand. Det er fundet i jorden dybe underjordiske. Ligesom mange andre jordens naturlige stoffer har Borax mange anvendelsesmuligheder. Du kan rense toiletter, gulve og køkken med det. Det er især nyttigt i tøjvask og forudgående behandling af mange typer af vanskelige pletter. Købe det i det lokale apotek i afsnittet Tøjvask som 20 Mule Team Borax.

Pre sættetid Tøjvask

Borax virker godt på pletter, herunder mudder og snavs, græs, tomatsauce, og selv olie og fedt. Pre iblødsætning pletter er vigtigt. Bruge en spand, vasken, eller i badekarret. Formlen er en spsk af Borax per gallon af vand. Tillad pletten til at suge i mindst en halv time og derefter vaskes som normalt.

Pre sættetid i vaskemaskinen ved at tilføje en halv kop borax til skive, lade det fylde, derefter tilføje elementet farves og forlader låget åbent at stoppe cyklussen. Lad det sidde i en halv time, så genstarter cyklussen.

Behandling af tæppet eller polstring pletter

Borax er sikkert at bruge som en pre treater på tæpper og polstring pletter hvis du gør en farveægtheder test i et skjult område først. Også være klar til at shampoo tæppet eller polstring ret bagefter.

For at behandle tæppet eller polstring, tage en pint af varmt vand og opløse en halv kop borax i det. Svamp på et diskret område at se hvis nogen farve kommer op. Hvis det ikke, fortsætter ved sponging pletten.

Efter en halv time, shampoo tæppet eller polstring og lad tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com