Smukke sko opbevaring ideer

July 10

Ud af alle husholdningernes rod, kan sko være mest problematiske at rydde op. Det kan synes som om de enten ender strøet hen over gulvet eller rodet sammen i bunden af en garderobe, samle støv og at få bankede. Men der er en række smukke sko opbevaringsløsninger, der vil hjælpe dig med at holde dit hjem ryddelig og frigøre nogle ekstra plads i dine skabe.

Under-seng opbevaring

Lagring af dine sko under sengen er en praktisk måde at få dem ud af syne. Du kan købe alle former for under-seng opbevaringsbeholdere, men ved hjælp af vidjeproduktionen indkøbskurve og mønstrede kasser i stedet for almindelig plastik vil tilføje et elegant touch til din storageløsning. Du kan købe disse fra store hjem ware butikker, men husk at måle højden og dybden af din seng før du køber dem.

Genbruge gamle møbler

Prøv at konvertere gamle møbler ind i sko opbevaring. Du kan finde masser af vintage og brugte møbler online eller på et lokalt loppemarked. Alternativt, indretningsvirksomhed magasin hus til hjem anbefaler sourcing gamle shop fittings eller fabrik møbler, der har cubby huller perfekt til opbevaring af sko. I stedet for at placere sko ude af syne, kan du arrangere møbler ved din hoveddør eller i dit soveværelse, hvor du vil have nem adgang til dine sko, når du har brug for dem mest.

Gøre sko til kunst

Hvis du har et par sko du er stolt af og kan ikke forestille mig, skjule dem væk, prøve at lave en funktion ud af dem i stedet og arrangere dem i et særligt display. Du kan bruge et glas cloche eller en skærm kabinet til at vise et eller flere par sko og beskytte dem mod støv på samme tid. Denne lagringsmetode er perfekt til sko, der bringer minderne af særlige begivenheder som bryllupper og proms.

Hæng dem

Hænge din sko forvandler dem til en quirky funktion og giver dig hurtig og nem adgang til dem, når du er i en fart. Du kan købe væg stativer, der er specielt udviklet til dette formål, eller drage fordel af din boligs arkitektur. Mantel stykker, afsatser og vindueskarme kan alle arbejde som færdige sko opbevaring, især for hæle. Du skal blot hænge hælen over toppen af afsatsen med toppen af skoen vender udad og lad det hvile.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com