Hvordan at finde en pause i en underjordisk Wire

November 1

Hvordan at finde en pause i en underjordisk Wire

Underjordiske hegn er en populær måde at beskytte dine hunde samt dine naboer. Wiren kan imidlertid blive brudt, gør den underjordiske hegnet system mislykkes. Systemet er designet til at lade dig vide, når en fejl opstår. Boksen senderen vil vise en fejl lys eller vil udsender en biplyd. Der er to måder at finde en pause i en underjordisk wire. Den enkle måde er at visuelt inspicere området hegnet. Hvis dette ikke virker kan du bruge en AM radio til at finde pausen.

Instruktioner

Introduktion

•Hvis en besigtigelse af området. Underjordiske ledninger kan ofte være brudt af grave, kantning eller plantning. Gå langs hegnet linje og kigge efter steder, der har været for nylig gravet. Kontrollere inde hul til en brudt wire.

•Test ledninger. Kontroller forbindelsen mellem senderen og wiren ikke løs, brudt eller afbrudt. Kontrollere fælles ledninger.

Forpakket en RF choker og en bærbar AM radio. "Bogstaverne RF" står for radio høj frekvens; "choker" refererer til kvælning eller blokerer et elektrisk kredsløb. Du kan købe en RF choker for mindre end $5.

•Tag ledningerne går ind i senderen og forbinde dem til RF choker. Vind de isolerede enderne af ledningerne omkring benene på RF choker.

•Sæt fører af RF choker input stikket senderen. Tænde radioen og indstille det til en høj frekvens. Høje frekvenser er radio bølger med en række mellem 3 og 30 MHz. interferens fra elektronisk udstyr har en stor effekt på HF båndene. Hegnet udsender et radiosignal, producerer en elektrisk ladning i din hunds halsbånd.

•Walk hegnet linje med radioen tændt. Radioen skal afhente en pulserende lyd hvor wiren er intakt. Lyden vil stoppe når du har nået det punkt, hvor ledningen er brudt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com