Hvad kan jeg gøre for at stoppe min Sofa fra glidende?

November 1

Hvad kan jeg gøre for at stoppe min Sofa fra glidende?

Ustabile møbler kan være særlig farlige for børn, ældre og personer med fysiske handicap. Du har tendens til at stole på, når du sidder i en stol eller sofa, at møbler stykke vil støtte dig og vil ikke flytte uventet. En sofa, der glider, når det sad på eller lænede sig mod, udgør en faldende fare for brugerne. Det kan også forårsage ridser på gulve. Årsagen til glidende er enkel. Der er utilstrækkelig trækkraft mellem nederste flader af stoleben og gulv. Heldigvis er der en hurtig og billig løsning til dette problem.

Sofa brug

Når du sidde eller ligge på en sofa, overføres lodrette kraft gennem sofa ramme og ben på gulvet. Sofaen er mest tilbøjelige til at glide, når sideværts pres på rammen. Dette sker når brugere begynder at sidde på, eller får ud af sofaen. Sofaen kan også glide når brugere sidder på gulvet og bruge sofaen som en ryglæn.

Sofa ben

Sofaer dias på grund af utilstrækkelig trækkraft mellem bunden af sofa ben og gulvbelægning. Sofa ben, der er særligt smalle har meget lidt kontakt område med gulvet og tendens til at forårsage mere glidende end bredere ben.

Gulvbelægning

Hårdt gulvoverflader såsom keramiske fliser, sten, beton og trægulv tilbyde lidt trækkraft for at forhindre sofaen. Blødere gulve som tæpper, polstrede vinyl og kork tillade sofa at synke lidt ned i gulvet. Dette øger kontaktområde mellem bunden af sofa ben og gulv. Den øget trækkraft hjælper med at forhindre sofaen.

Middel

For at forhindre sofaen fra glidende, skal friktion mellem gulv og sofa benene øges. Dette opnås ved at placere gummi eller blødt syntetisk gummi puder på bunden af sofa ben. Fartpilotsystemer møbler puder findes på mange discount-sort, hjem forbedring og Møbelforretninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com