Hvordan man dyrker vårhvede

November 1

Hvordan man dyrker vårhvede

I modsætning til vinterhvede, som tegner sig for 70 til 80 procent af amerikanske hvede produktion og er sået i efteråret, er vårhvede plantet i det tidlige forår og høstet i efteråret, ifølge SmallGrains.org. Det har den højeste protein procent blandt de forskellige klasser af hvede, hvilket gør det en fremragende kilde til brød hvede. Vårhvede er typisk dyrket i North Dakota, South Dakota, Minnesota og Montana. Selv om historisk produkt af store landbrug, det er muligt at dyrke vårhvede i din baghave garden, som kan spare dig penge samtidig nok hvede til at producere 10 til 25 brød brød.

Instruktioner

•Forbered en selv overfladen på en 10 af 10 fods plot af jord med en rototiller, rake eller skovl i foråret.

•Sprinkle frø over området, så der er ca en frø for hver kvadrattomme. Brug en rive til at dække frøene, således at de vil være beskyttet mod fugle og andre vilde dyr. Luge området efter behov og holde jorden fugtig uden over mætte.

•Anvend en scythe eller anden form for skarp kniv til at skære den modne hvede stilke i sensommeren eller tidligt falde. Hvis der stadig er striber af grøn på hvede, binde stilke i bundter med sejlgarn og stå dem oprejst i haven, så at hveden kan modnes i en gylden nuance.

•Tag en håndfuld fuldt modnet hvede ad gangen og slap det mod indersiden af en tønde, som vil forårsage korn til at adskille fra stilke. Stilke kan derefter kasseres.

•Pour hvede fra en container til en anden i overværelse af en stærk brise til at skille fårene fra bukkene. Vind vil blæse bukkene væk. Bruge en fan i mangel af en brise.

•Gem din hvede i en tønde eller anden beholder, der vil holde den tør og fri for gnavere eller bugs.

Tips & advarsler

  • Lokalisere en kilde til foråret hvede frø til et hjem haven kan være en udfordring, da de fleste frøfirmaer levering normalt sælger kun i løs vægt. Et alternativ er en naturlig helsekost butik, der sælger korn (i placeringer), der kan være plantet samt spist.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com