Hvordan man dyrker Daphne i en gryde

November 1

Daphne planter er buske tilhører familien Thymelaeaceae. Buske er lav vedligeholdelse når de er etableret, kræver lidt gødskning eller beskæring, og næsten skadedyr og sygdomsfri. Dyrkes for deres attraktive stjerneformede blomster, som vises i nuancer af pink eller hvid og har en behagelig duft, tilbyder planterne også røde bær og variation i deres blade. Kultivar "Carol Mackie" har brogede blade. Mens det producerer ingen efterår farve, kan den blomstre endnu en gang i efteråret. D. mezereum blomstrer i slutningen af vinteren, blomstring før bladene vises.

Instruktioner

•Consider webstedet og din indstillinger før du foretager et køb. Tidspunktet for blomstring, graden af hårdførhed og skygge tolerance varierer blandt daphne kultivarer, bemærker Royal Horticultural Society hjemmeside.

•Purchase et anlæg fra børnehave stock, som daphne ikke udbrede nemt gennem frø eller stiklinger, men køber småplanter og omplante dem med omhu. Daphnes reagerer ikke godt på roden forstyrrelser, så når du transplantation dine buske, forsøger ikke at udsætte eller trimme tilbage deres rødder. Plant hele intakt rodklumpen.

•Vælg plantageejere passende til formen af daphne du Vælg og containere, der vil rumme vækst af planter. Buske kommer i mange former, herunder afrundede, spredning og oprejst. Taller daphnes vil har brug for en tungere base at forhindre dem i at tippe i kraftig vind. Sprede daphnes muligvis en lange eller brede plantageejer for større jord kontakt.

•Vælg en plantageejer, der dræner godt. Dræning er de mest vigtig facet af pleje af disse planter, ifølge University of Idaho forlængelse. Pot dit anlæg ved hjælp af en jord-blanding, der er løs og sandstrand, såsom en sandet lerjord. Tillad jord til tørre mellem vandingerne.

•Tilvejebringelse en placering, der tilbyder enten fuld sol eller halvskygge. Dyb skygge vil negativt påvirke udseendet af din buske og sundhed.

•Flyt dine planter indendørs, eller yde beskyttelse mod vintertemperaturer. Mens kultivar Carol Mackie er kolde-hardy til minus 30 grader Fahrenheit, rødder af planter dyrket i Potter modtager ikke den samme beskyttelse som planter dyrket i jorden, og roden skader kan opstå på grund af temperaturændringer. Tilføje beskyttende belægninger og isolerende materiale i lag omkring planterne og deres containere begynder efter de første hårde frost, anbefaler Nebraska Universitet-Lincoln forlængelse.

Tips & advarsler

  • Frugt og blade af daphne er giftige for kæledyr og mennesker.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com