Hvordan til at identificere rustfrit stål ventiler

November 1

Rustfrit stål er et fremragende materiale til fremstilling af ventiler. Rustfrit stål er meget modstandsdygtige over for korrosion og varme, og er en alle omkring holdbare metal. En rustfrit stål ventil holder op bedre over tid end en almindelig stål eller aluminium ventil på grund af dens elastiske egenskaber, hvilket gør det en højere kvalitet ventil. Er købedygtig identificere rustfrit stål ventiler vil gøre det muligt for dig at afgøre, hvorvidt ventiler i dit hjem er lavet af høj kvalitet metal.,.

Instruktioner

•Undersøg finish af ventiler. Rustfrit stål har en overflade meget lysere og mere reflekterende end almindeligt stål.

•Test ventiler til at finde ud af, hvis de er magnetiske. Stål er magnetisk, i modsætning til kobber eller aluminium. Alle rustfrit stål indeholder magnetiske med undtagelse af austenitisk kvaliteter; Men selv nogle austenitics kan blive magnetisk. Hvis en magnet stikker at ventilen, er det mest sandsynligt stål.

•Sammenligning magnetisme af ventiler til en almindelig stykke af stål. Rustfrit stål har en svagere magnetiske tiltrækningskraft end almindeligt stål. Hvis din magnet holder sig til den almindelige stål meget bedre end de andre ventiler, er de mest sandsynligt rustfrit stål.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com