Palm træ Udvisningshamre

November 2

Palm træ Udvisningshamre

Første gang beskrevet i 1886, blev kæmpe palm soegeren opdaget i Colorado ørkenen af sin endelige navnebror W.G. Wright, der formåede at holde sin nøjagtige placering en hemmelighed i 13 år, så han kunne sælge prøver for op til $1.000 et par. Dette insekt--bores næsten lige så lang og tyk som en mands tommelfinger--store huller i stammen af palmer.

Identifikation

Kæmpe palm soegeren (Dinapate wrightii) er et medlem af familien Bostrichidae og er typisk en sekundær skadedyr, der angriber allerede understregede palmer. Voksne er store brune eller sorte biller, der vokser op til 2 tommer lange og bærer ingen hår på toppen af deres krop, men en samling af guld hår nedenunder. Primært aktive om natten, voksne vises i midsommer med hunner tygge ind i stammen nær bunden af blade. Her mødte de af hanner og parring påbegyndes.

Funktioner

Palm soegeren larver tage på en gullig farve og bore ind i stammen af palme hvor de lever i flere år. Når nærmer sig voksenalderen, larverne forpupper nær overfladen af stammen og derefter tygge sig ud i åbne. Undertiden, bakke de ud af huller, fordi deres underliv er blevet større end deres hoveder. Tilstedeværelse af både voksne og larver vil blive bemærket af de store huller, forlader de bag, hver cirka 1/2 tommer i diameter.

Overvejelser

Tygge af beetle er så forskellige, at andre insekter bruger lyd til at finde palm soegeren og fortære dem. Edderkopper og bier bruger ofte frigjort huller til at bygge deres reder. Den uophørlige fodring af palm soegeren i løbet af år svækker træet umådeligt. Som stammen er fyldt med huller, det bliver mere sårbare over for blæsevejr og kan i sidste ende falde. De første symptomer på angst fra træet er en gulfarvning af palmeblade.

Management

Californien fan palme (Neowashingtonia filifera) er den foretrukne træ valg for gigantiske palm soegeren, men insekt er kendt for at angribe andre sorter af palm som datoen. Den bedste praksis for forvaltning omfatter at holde palmer sund og leverer ordentlig kulturelle pleje. Døde Palmer som soegeren har boet skal destrueres. I de fleste tilfælde, vil kæmpe palm soegeren kun bebor ældre palms, tendens til at forlade yngre og sundere palms alene.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com