Sådan får Scuff Marks ud af Dr. Martens sko

July 12

Sådan får Scuff Marks ud af Dr. Martens sko

Dr. Marten sko kommer i mange forskellige stilarter, og du kan ikke behandle dem alligevel. Fodtøjet er leveres i en række forskellige læder finish, der spænder fra fedtet teksturen af "Fedtet" læder finish til den bløde nap af "Superbuck" ruskind finish, med et bredt sortiment i mellem. I almindelighed, kan du gruppere disse finish i tre kategorier: patent læder, ruskind læder og standard læder. Typen finish dikterer, hvordan du skal håndtere scuff mærker på sko.

Instruktioner

Patentansøgninger læder

•Aftør overskydende snavs af skoen ved hjælp af en våd klud. Patentansøgninger læder er belagt med en polyurethan overflade, der afviser vand, så rengøring med vand ikke vil skade læderet.

•Rub scuff mark ved hjælp af en mikrofiberklud. Brug ikke en ru klud, da dette kan ridse læderet. Fortsætte gnide indtil mærket fjernes.

•DAB scuff mærket med sprit eller en patent læder renere bruger en bomuld spids applikator, hvis varemærket scuff ikke blot gnides. Tør sprit eller rengøring løsning fra den sko overfladen med en blød klud.

Ruskind

•Anvend en blyant Viskelæder til forsigtigt gnide scuff mark. Enhver form for viskelæder kan bruges, men sørg for at det er ren, så at du ikke overføre snavs til ruskind.

Anslag dysefastgørelsen buff ruskind med en læder renere lavet specielt til ruskind ved hjælp af en vaskeklud, hvis viskelæderet ikke fjerne mærket helt. Brug ikke regelmæssig læder renere, der kan efterlade mærker.

•Buff i ruskind tilbage til figuren ved hjælp af en tandbørste, vaskeklud eller en ruskind pensel. Hvis det er nødvendigt, børste det hele sko for at sikre, at alle ruskind står i samme retning.

Standard læder

•Aftør området rengøre med en fugtig klud. Tillad sko tørre fuldstændigt.

•Rub en læder balsam i skoen ved hjælp af hjørnet af en blød klud. Arbejde crimperen helt og aftørre ren.

•Work sko polsk til læder af hele sko, ved hjælp af en mikrofiberklud i en cirkulær bevægelse. Vær ikke bange for at anvende nogle muskler, når gør dette for at sikre polske bliver absorberet i læderet. Brug derefter en sko polsk børste til buff hele skoen til en glat, skinnende finish.

Tips & advarsler

  • Afgøre, om varemærket scuff er overflade rester eller hvis der er skader på den faktiske læder. Du kan fjerne overflade mærker dig selv, men beskadigede læder skal behandles af en professionel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com