Ideer til at tjene skuffe delelinjer

November 2

Ideer til at tjene skuffe delelinjer

Skuffe dividers er en handy måde at bekæmpe rod iboende i lille opbevaringsrum. I soveværelset holde små dividers enkelte par sokker eller sæt lingeri sectioned ud. Skuffe delelinjer i køkken skuffer forhindre gafler og skeer fra sammenblanding eller holde den junk skuffe marginalt pæn. Disse alsidige organisatoriske værktøjer kan være konstrueret til enhver skuffe i hjem med enkle forsyninger.

Materialer

Skuffe dividers kan laves med forskellige materialer med forskellige niveauer af holdbarhed, fleksibilitet og pris. Pap er en meget overkommelig divider materiale. Skær pap strimler fra varer bestemt til skraldespanden, såsom gamle kasser. For små skuffer kan du endda bruge pappet sikkerhedskopiering fra en papirnotesblok. Ulempen ved pap er at det ikke er meget robust og skal muligvis udskiftes med jævne mellemrum. Krydsfiner er en mere holdbar løsning. Strips om 1/4-inch tyk burde være nok for de fleste skuffer. Tilføje gaffatape eller emballage tape til leddene i pap og træ lim til krydsfiner vil øge holdbarheden. Imidlertid, at disse klæbemidler omarrangere stykkerne umuligt, hvis du beslutter at omorganisere.

Byggeri

Hjemmelavet skuffe dividers kan oprettes ved hjælp af en simpel konstruktion metode. Skær de dividers længde eller bredde af skuffen, afhængigt af hvilken retning du vil have dem til at gå. Trim dividers 1/2 tomme kortere end skuffen. Når du har forberedt dividers, skære et hak i hvert sted, hvor dividers skærer. Klip hak i toppen af vandrette delelinjer og i bunden af lodrette ones. Hvert ryk bør være halvt så dybt som på opdeleren. Når stykkerne er linet op og passer sammen, vil disse hak holde alt på plads.

Design

En serie af ens størrelse firkanter er den enkleste design for skuffe dividers, men denne løsning kan ikke arbejde for alle varer. Oprette nogle delelinjer, der er kortere end længden af skuffen til at afskære en enkelt boks eller to i stedet for hele rækken, som vil efterlade store dele på den ene side af skuffen for store varer som tøj, med mindre sektioner på den modsatte side, ideel til bælter, smykker eller strømper. Afsnit skal ikke arrangeres i perfekte kvadrater og rektangler enten. Skift din dividers at sidde på diagonal vinkler til en attraktiv diamant-mønster i stedet.

Dekorative detaljer

Indvendige af din skuffer kan ikke være på permanent display, men et strejf af farve kan tilføje en forfriskende touch til en ellers kedelig lagerplads. Papir på bunden af skuffer vil give en dekorativ kulisse for indholdet af skuffen. Nogle skuffe papirer er designet til at give en lokkende duft så godt. For at pynte dividers, selv, dække pap med indpakning eller scrapbook papir og sikkert med gummi cement. Krydsfiner stykker kan blive malet eller tapetseret før de er sat sammen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com