DIY tabel Saw stå

November 2

DIY tabel Saw stå

Købe en stand for hver bænk-top shop værktøj kan du egne være dyrt. Denne plan for opbygning af en tabel så stå fra træ kan tilpasses til stort set alle bænk-top shop værktøj for et robust, sikkert sted at arbejde. Tilføje et sæt af låsning hjul og jeres stand bliver mobile. De penge du sparer på stande bare måske købe en anden værktøj du gerne vil have, og det er et godt projekt til skrot tømmer.

Planer

Bunden af stativet består af fire 2 x 4 ben hver spredte i en vinkel på 7 grader front til bag og side til side. Disse er afstivet på omkring midtpunktet med 1 x 4 brædder skåret i den samme vinkel.

Benene er holdt sammen på toppen af fire 2 x 4 seler også skære til den samme vinkel som benene. Disse 2 af 4s er skåret til målinger beregnes ud fra bunden af tabel saw.

Når disse dele er samlet, er 1 x 1 stykker skære og føjes til de øverste stykker at omgive værktøj base. Disse stykker er skåret og tilføjet til stå med så sidder på stå for en stram pasform.

Måle og skære

Indstille saven på gulvet og mål fra gulvet op til bordpladen. Trække dette fra den ønskede færdige højde for længden af benene. En færdig højde på 38 tommer er godt for en 6-mund-høj person. Hvis du planlægger at tilføje hjul, trække deres højde fra målingen.

Måle længden og bredden af ydersiden af basen og tilføje 2 inches til begge målinger. Tilføje 3 inches bredde (front til tilbage). Disse er længderne af de øverste seler.

Brug en sammensatte gering sav til at skære benene, side seler og top seler. Skær begge vinkler på én gang på benene. Siden seler kun behov for én vinkel skæres i hver ende. På de øverste seler så skær slutningen vinkler og derefter skære den øverste kant med en tabel på 7 grader for at gøre det fladt og niveau.

Tape to eller fire 2 af 4s sammen og skæres en ende på gering sav med bord og facet fastsat til 7 grader. Måle fra vinkel slutningen for længde og skære anden enden. Hvis skåret parvis, markere par og bruger et par for forsiden og den anden for ryggen. Gøre det andet snit uden at fjerne benene fra tabellen saven til at skære de samme vinkler på begge ender af benene.

Indstil gering sav facet til 0 og skære de øverste seler. Når de øverste seler er knyttet til benene, måle for bunden seler og skære dem på samme måde.

Angivet tabel saw blade til 7 grader og rip den øverste kant af de øverste seler.

Forsamling

Vinklerne er dine vejledere. Lægge de forreste ben på kant på et arbejdsoverflade og indstille de forreste top bandage på dem. Line op i kanten af toppen af benene med skinnen. Klemme, bore pilot huller og vedhæfte bandage med tre 2 1/2-tommer træ skruer i hver ende. Gør det samme med de bagben og bandage.

Slutte ben par med side seler. Stå dem op, klemme side bandage på plads med enderne af side tandbøjle møde de udvendige kanter af forsiden og tilbage seler. Bore pilot huller og sætte to skruer ind foran og tilbage, seler og fire i hvert ben.

Måle og skære bunden seler, at huske at tilføje 1 1/2 inches til side bøjler til at rumme tykkelsen på forsiden og tilbage seler. Vedhæfte foran og tilbage seler først. Klemme i sted, bore pilot huller og fastgør med 2-tommer træ skruer. Tilføj side seler.

Saven på standen og centrere det på seler. Klip 1 x 1 brikkerne til at passe omkring basen og skrue dem på plads efter boring pilot huller. Bordrundsav stand er fuldført.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com