Naturlige måder at fjerne gnavere

November 3

Naturlige måder at fjerne gnavere

Når mus, rotter og andre gnavere invadere dit hjem, er det tid til at kæmpe tilbage. Mens giftstoffer blev skabt specielt til gnavere, arbejde mange sundere, naturlige retsmidler lige så godt. Ved hjælp af disse teknikker ikke kun vil hjælpe med at fjerne dit problem, men det også vil holde boligen fri for sundhedsskadelige stoffer.

Fox urin

Brug fox urin til trick mus og andre små gnavere til at tro der er ræven i området. Ræve spiser mus, så gnavere ved for at holde sig væk fra dem. Fox urin er en død giveaway i naturen som et rovdyr er nær. Drys urinen i forskellige steder rundt omkring i dit hjem, især områder hvor du se mus afføring. Denne teknik kan også anvendes til større gnavere, selvom det ikke måske er så effektive, som det er med mindre.

Fjerne mad kilder

Mad tilbage på tællere eller i åbne skabe tiltrækker gnavere. Gnavere vil tygge gennem papkasser med indhold af korn, ris eller havregryn. Forlade disse elementer i skabe eller overføre dem til en plast eller glas container. Dobbelt taske alle dit skrald og ikke lade det ud længe nok til at begynde at lugte, som er ca 2 dage. Forsegle dit skrald med plastik låg.

Katte og hunde

Få en kat. Eller en hund. Katte er naturens agile rovdyr, men de kan kun håndtere små gnavere. I andre tilfælde, kan hunde blive mere effektiv. Hunde, men ikke så god til at komme ind i de stramme hjørner gnavere gerne krybe ind i.

Fælder

Sted fælder i områder i hjemmet, at gnavere kan hyppige. Hvis du finder gnavere ikke tager agn, forlade agn i et område uden en fælde for 2 dage. Dette vil sikre, at dyret bliver vant til den mad, du fodrer den. På det tidspunkt, bliver gnaver mindre forsigtige når lokkemaden er placeret i en trap.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com