Liste over grundlæggende behov for at starte et hjem

July 13

Liste over grundlæggende behov for at starte et hjem

Starter et nyt hjem kan være så simpelt som at tage et kig rundt og beslutte, hvad hvert værelse får brug for. Lister over basale behov kan variere, afhængigt af type af hjem, du er ved at etablere, som er tilfældet i en lejlighed, hvor du sandsynligvis ikke brug for noget til udendørs vedligeholdelse. Basale behov kan også variere fra person til person baseret på økonomiske faktorer eller personlig præference.

Køkkenet

Som gamle ordsprog siger, køkkenet er hjertet i mange hjem, hvor de fleste behov kredser omkring tilberedning af mad. Denne liste indeholder kasseroller og skillets, sammen med omrøring skeer og spatler. Grundlæggende bageforme indeholder cookie ark; Square, runde og firkantede pander; pie plader; forskellige størrelser blanding skåle; en hånd eller fod mixer; måling kopper og skeer; og blande skeer. Grundlæggende porcelæn omfatter servering skåle og fade, tallerkener, krus, briller, dessert og salat skåle, salt og peber shakers, bestik og betjener redskaber. Den gennemsnitlige køkken giver et sted for at spise mad, som regel i form af et bord og stole, samt plads til køkkengrej og fødevarer, herunder køleskab for dagligvarehandlen. Køkken sengetøj har karklude og håndklæder, dækkeservietter og duge. Plast, metal eller glas opbevaringsbeholdere er også nødvendige for lagring af tørre fødevarer og madrester. Andre nyttige elementer omfatter en mikrobølgeovn, brødrister eller Toastmaskine, kaffemaskine, blender, kan oplukker, saks, kedel, en si eller dørslag, skærebræt og knive, grydelapper eller ovn luffer, plastikfolie, aluminiumsfolie, mad eller fryseren opbevaringsposer, papirhåndklæder og dispenser og en papirkurven med liners.

Stue, soveværelse og badeværelse

Grundlæggende stue skal omfatte en sofa og stole, end tabeller, sofabord, lamper, et TV-apparat, stereo, VCR eller DVD afspiller og et stativ. Soveværelse møbler omfatter en seng, puder, natbord med læselampe, kommode, spejl, små tæpper og et vækkeur. Sengelinned omfatter en rullemadras, lagner, pudebetræk, tæpper og dyne eller sengetæppe. Et barn eller ung person's soveværelse kan omfatte et skrivebord og stol, en reol og TV. Badeværelse behov omfatter brusebad gardin og bademåtte, badehåndklæder, håndklæder og ansigt klude, Tandbørsteholder, cup, sæbeskål, toilet papir og tøj hæmmer. Stock din Medicinskab med førstehjælp elementer, herunder bandager, aspirin, antibakterielle salve, hydrogenperoxid, isopropylalkohol, vatkugler og svaberprøver, tandpasta og tandtråd.

Tøjvask og rengøring leverancer

Lager rengøring-forsyning hylder med toilet cleanser, badeværelse renere, opvaskemiddel, alle formål renere, glas renere, træ clearner, gulv renere, vaskemidler, blegemiddel og tørretumbler ark eller skyllemiddel. Rengoering af udstyr bør omfatte en toiletbørste, gummihandsker, støv moppe, vådt moppe, spand, svampe, krat pensler, kost, støvsuger med ekstra poser og et toilet stemplet. Andre elementer omfatter et strygejern og strygebræt, syning kit, bøjler og et tøj kurv.

Diverse genstande

Køb gardiner, gardiner, persienner eller nuancer til windows og pærer til lamper og loft armaturer. Holde lommelygter, friske batterier og stearinlys på side samt en grundlæggende værktøjskasse indeholdende plain og Phillips skruetrækkere, tænger, skruenøgle og en hammer. Forlængerledninger, ildslukkere og et trin skammel er også vigtige, og være sikker på, at dit hjem er indrettet med arbejder røgalarmer i eller i nærheden af køkken og soveværelser. Afhængigt af din situation, kan du også bruge udendørs skraldespande og en Sneskovl.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com