Fakta om Rose planter

July 14

Fakta om Rose planter

Rosenplanter er flerårige, blomstrende buske, der kommer i mange farver og figurer. de er ofte identificeres ved deres torne og er værdsat for deres ornamentale skønhed og duft. Hofter, blade og rødder er brugt til medicinske formål i te og marmelade, og olie fra rosenplanter, der bruges i parfumer.

Historie

Ifølge den amerikanske havebrug Society, har nogle rosenplanter eksisteret siden præ-romerske gange. Selv om de blev fundet i middelalderlige haver, blev de fleste rosenplanter udviklet fra midten af 1700-tallet fremefter.

Funktion

Roser arbejder som bunddække, sengetøj eller grænse planter, tilføje farve, duft og struktur til haver.

Typer

Nordamerikanske havebrug system kategoriserer alle rosenplanter som buske, buske, klatreplanter eller vandrere.

Identifikation

Buskroser er en meget forskelligartet gruppe, men generelt er små; busk steg planter er store og har tornede stængler. Klatring planter har stive, oprejst stilke, mens vandreture rosenplanter har lange, fleksible stængler.

Størrelse

Med over 150 arter, rosenplanter er fra slægten Rosa, en af de største i familien Rosaceae.

Overvejelser

Evaluere rose-plantens blomst, farve, form og duft før du føjer det til en have. Nogle rosenplanter kun blomstrer en gang årligt, mens andre blomstre igen og igen.

Forebyggelse/løsning

Nogle rosenplanter er tilbøjelige til bladlus, sawfly angreb, black spot og meldug. Holde rosenplanter sund ved at plante dem i veldrænet og kulsyre jord mens beskæring beskadigede skyder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com