Hvordan installerer jeg en A-Frame stigen kabinet til en swimmingpool?

November 4

Hvordan installerer jeg en A-Frame stigen kabinet til en swimmingpool?

Mål omhyggeligt afstanden mellem toppen af skridt, skabet og kanten af poolen før at sikre enhver ny struktur. Planlægge din opgave korrekt og tegne et diagram for at hjælpe dig med at visualisere, hvilke komponenter gå hvor. Det lyder måske usandsynligt, men selv de mest erfarne DIY entusiast kan gøre en simpel fejl, som koster tid og penge at rette op på. Få grundlæggende ret, som nivellering jorden, lystfiskeri og positionering i kabinettet og fastsættelse af porten den korrekte vej rundt.

Instruktioner

•Purchase en formonteret A-frame stigen kabinet, der opfylder swimmingpool sikkerhed koder. Kig efter en med en fem-års garanti, der passer til alle konventionelle A-frame stiger. Ifølge Department of State, stigen skridt skal være låst når de ikke er i brug, og må ikke tillade mere end en 4-tommer diameter kugle passere.

•Installer kabinettet omkring din eksisterende swimmingpoolen stigen. Efter 1800 Pool dele, denne procedure kan tage så lidt som fem minutter, men afhænger af udformningen af skabets indhold. Niveau jorden med en spade og vaterpas. Kompakt jord ved hjælp af den flade del af spade. Løs jord er ustabil.

•Measure den korrekte afstand fra kanten af poolen til kabinettet ved hjælp af et målebånd. Hvis skabet har ekstra fødder, grave fire lige-dybde huller. Tilsæt vand langsomt for at let-mix beton i en større beholder. Mix med spade eller et lignende instrument. Drej skabet den korrekte vej rundt før du sikkert det. Skubbe fødderne inde i hullerne. Kontroller, at alle fire ben af kabinettet er fuldt understøttet.

•Kontrollér justeringen af kabinettet med et vaterpas. Bruge en hammer til at justere ved forsigtigt at trykke de højere kanter nedad indtil justeringen er lig på alle fire sider. Fylde de fire huller med din færdigblandede beton. Lad det tørre i flere timer.

•Sæt hængsler til højre side af kabinettet ved hjælp af skruer og en skruetrækker. Tillægge hængslerne ved hjælp af præ-gevind huller porten. Tilføje træspåner eller et gummi-overflade til jorden for at øge sikkerheden og appel af kabinettet, især hvis du har små børn.

Tips & advarsler

  • Installere stigen kabinet nøje og sikre, at det er forsvarligt fastgjort til undgå ulykker.
  • Arbejder i nærheden af vand kan være farlige, da nogle overflader er glatte. Tør området først, før arbejdet påbegyndes.
  • Sikre, at du køber en indhegning, der passer til dit space. Derved undgår dyre fejltagelser og tidskrævende restitution anmodninger.
  • Efterlad ikke fabriksbeton alt for lange ubrugt, da det vil tørre solid.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com