Økonomiske liv i en Central klimaanlægget

November 4

Økonomiske liv i en Central klimaanlægget

Centrale klimaanlæg ofte sidste 10 til 15 år, hvilket gør dem en god investering for mange boligejere. Den centrale klimaanlægget er normalt en boks-lignende enhed uden for hjemmet. Det leverer kold luft ind gennem et netværk af rør kaldet kanalerne. Kanalerne er installeret i kviste, toiletter, gennemsøgning mellemrum og kældre, med luft strømmer ind i stuerne gennem ventilationskanaler.

Oprindelige omkostninger

De oprindelige omkostninger ved en central klimaanlægget starter ved omkring $3.000 på tidspunktet for offentliggørelsen. Nogle større boliger kan kræve mere end én enhed. Installation af enheden er kompleks og kræver tjenesteydelser af en uddannet tekniker. Priser for installation varierer meget afhængigt af kontrahenten.

Forholdsregler

Nogle centrale klimaanlæg er dømt til tidlig svigt på grund af dårlig udvælgelse og installation, ifølge det amerikanske afdeling af energi (DOE). Nogle boligejere, måske købe baseret på pris, kan vælge enheder, der er for lille til hjemmet. Der kunne forårsage enhed til at mislykkes på grund af overdreven brug, som det kæmper for at køle apteringen. Købe en enhed der er er for stor også et problem. Overdimensionerede enheder mislykkes muligvis hurtigere end normalt, fordi systemet kan holde tænde og slukker for at regulere temperaturen. DOE rapporterer, at valg af fattige udstyr og installation kan øge driftsomkostningerne med mere end 25 procent hvert år.

Tune-ups

Regelmæssig vedligeholdelse forlænger hvert forår af en tekniker levetiden af den centrale klimaanlægget. Omkostningerne varierer, men tjenesten koster normalt omkring $100 på tidspunktet for offentliggørelsen. I løbet af servicekald, skal teknikeren smøre alle bevægelige dele i den centrale klimaanlægget, check driften af termostaten og stramme alle elektriske forbindelser. Teknikeren skal også rydde dele af enheden og kontrollere kølemiddel. Opererer den centrale klimaanlægget med forkert niveauer af kølemiddel kan forårsage tidlige svigt.

Self-vedligeholdelse

Selv om den regelmæssig helbredsundersøgelse bør foretages af en tekniker, er det muligt for dig at ændre eller rense luftfilter hver måned. Det er en enkel procedure, som en tekniker kan forklare under et servicebesøg. Snavsede filtre reducere levetiden for den centrale klimaanlægget og kan gøre systemet mere dyrt at fungere samlet.

Udskiftning

De oprindelige omkostninger og årlig vedligeholdelse er kun udgifterne til den centrale klimaanlægget, selv. Utility regninger er en separat omkostninger og varierer afhængigt af størrelsen af hjemmet og klimaet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com