Hvordan man Wire en Pool lys med GFCI

November 5

Hvordan man Wire en Pool lys med GFCI

Elektricitet og vand må ikke spille sammen godt, og når de er i nærheden er der altid fare. Den National Electric Code kræver nogen lys omkring en swimmingpool være installeret mindst fem fødder fra swimmingpoolens kant og at de skal på en jord-fejl kredsløb interrupter (GFCI) outlet til at beskytte mod stød. Hårdt-ledninger en pool lys undgår at have et stik, der kan få trukket ved et uheld.

Instruktioner

•Shut ned alle elektricitet til området i boksen hovedafbryder panel.

•Træk tilstrækkelig ledninger fra lampen og den varme side af boksen kredsløb til at arbejde med. For erfarne bidetang, kan det være så lidt som fire inches, men for andre seks inches er lettere at arbejde med.

•Expose omkring en halv tomme af kobbertråd fra alle ledninger af stripping væk gummi isolering med en kniv. Du skal have en sort ledning, hvid ledning og grøn eller kobber-only ledning fra lampe side, samlet i en pakke. Fjerne omkring en tomme af gummi bundling ledningerne sammen før du fjerner isoleringen fra de enkelte ledninger. Den varme side har også en separat sort ledning, hvid ledning og grøn eller kun kobber-wire.

•Løsn eller unclip GFCI enhed for at udsætte indvendigt.

•Skub hver wire ind i slidsen til det og låse den ved at skrue på monteringsskrue ved siden af slotten. Ene side af enheden vil være mærket "hot" eller "linje." Den sorte hot wire går i messing slot, den hvide ledning går ind i slidsen sølv og grøn/kobbertråd går ind i den grønne slot. Slæbebåd hver ledning efter det er skruet ned til at sikre, at det er solidt fastgjort.

•Sørg for at sikre, at ingen del af kobberledninger fra nogen af ledningerne er synlige efter installation. Hvis du ser nogle kobber--undtagen for den grønne ledning, der kan være kobber kun--pull, wire ud igen efter at skrue forbindelsen og forkorte wiren bare nok så at når du lægger den tilbage i kobber ikke er set.

•Sæt tre ledninger for lampen til de tilsvarende pladser på anden siden af enheden på samme måde du knyttet de andre.

•Drej magt igen oven på den vigtigste breaker box og teste GFCI kredsløbet ved at trykke på reset-knappen flere gange. Enheden skal cykle frem og tilbage mellem og slukker med hvert tryk, med en blinkende lys signalering off status. Drej tænd sluk igen, når du finde ud af det, fungerer korrekt.

•Tuck overskydende ledning i boksen kredsløb og skrue GFCI enheden på plads. Skrue eller klip dækslet på boksen. Tænd for strømmen tilbage på de vigtigste breaker box.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke er sikker på din ledninger evner, har en person over hvem der er velbevandret i elektriske ledninger til at give dig en hånd.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com