Hvordan at reparere en Pilot lys

November 5

Hvordan at reparere en Pilot lys

Et komfur pilot lys, spiller selv om meget lille, en vigtig rolle i funktionen af apparatet. Hvis du har en gas vifte komfur, der nægter at lys, mest sandsynligt, det er på grund af et problem med pilot lys. Fedt sommetider og fødevarer kan hærde over spidsen af pilot-lys, hæmme gasflow og forhindrer, at ovnen tændes. Uanset om du har en elektrisk tændsats eller en traditionel pilot lys til din vifte gaskomfur, er kontrol og rengøring pilot lys rør en relativt simpel opgave.

Instruktioner

•Drej alle kontrolelementerne af din gas vifte komfur til positionen "off"; du ønsker ikke nogen gas skal være flydende, mens du arbejder.

•Fjern alle rist, gryder og grydelapper fra komfur. Fjern hætten dækker gasbrænder studsene at eksponere pilot lys.

•Undersøg pilot lys for snavs. Fjerne kage på mad med opvaskesæbe, skrubbet med en børste eller den ru side af en svamp. Tryk på en pin ind i gas åbningen af pilot lys til at klare den. Sørg for komfur er tør og fri for overskydende sæbe før du lys det.

•Relight pilot lys ved belysning en lang kamp og holde det over gas hullet med pilot lys. Hvis din rengøring har båret frugt, lys pilot. Hvis det ikke sker, ren mere. Hvis du har en elektronisk tænding pilot lys, drej komfuret top skiven for at "light" og se, hvis din rengøring har båret frugt. Hvis brændeovnen stadig ikke tænde efter en anden rengøring, kan der være et problem med den elektroniske tændsats.

Tips & advarsler

  • Sørg altid for gassen er slukket, før du begynder at rense din gas vifte komfur. Hvis du lugte en gas lugt, stoppe rengøring straks og vente, indtil lugten forsvinder, før du fortsætter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com