Hvad er de mest almindelige landskabspleje træer bruges i nordøst?

November 6

Hvad er de mest almindelige landskabspleje træer bruges i nordøst?

Det nordøstlige USA er hjemsted for enorme spor af skovarealer, fra tårnhøje fyrretræer og bjergrige hårdttræ skove til pitch pines og krat egetræer langs den forrevne kystlinje. Mens boligejere plante ornamentale modellen træer, er de mest almindelige landskab træer i nordøst de arter, for det meste indfødte, der har vist sig at kunne modstå det barske vinterklima og de stenede jorder af hvid, grøn og Adirondack bjerge.

Maples

Maples er majestætiske løvtræ, der er begunstiget til skygge og gaden træer i nordøst. Spidsløn, spids, er en af de mest almindelige valg, ifølge Harvards Arnold Arboretum. Det har en fuld runde spredning vane, der gør det ideelt til en yard-køling skygge træ. Rød ahorn, Acer rubrum, vokser til 60 fod høj, giver skygge om sommeren og dybe røde blade i efteråret, rapporterer University of Vermont forlængelsen. Sukker ahorn, Acer sachharum, vokser endnu højere, med en fuld, ovale krone, og vender nuancer af strålende orange og scarlet i efteråret. Sukker ahorn står som en dooryard sentinel, og er selv tappet for ahornsirup i hjem landskaber i hele New England.

Birkene

Flere arter af birketræer, Betula spp., er allestedsnærværende indfødte til det nordøstlige USA. Gul birk, Betula allegheniensis, og floden eller sort Birk, Betula nigra, vokse i skovområder i det meste af nordøstlige og udgør en integrerende del af de skovbevoksede områder i mange boligejere landskaber. Hvidbogen Birk, Betula papyrifera, er imidlertid en ikonisk træ i New England landskab, og populære i boligejer beplantninger så langt mod vest som Minnesota. Hvide birketræer er plantet ental eller mere almindeligt i klumper, og opstår i grupper i for nylig ryddet lander. Deres frø levere mad til dyreliv, ifølge The Heart of New England online magazine. Den velkendte peeling hvide bark præsenterer en attraktiv visuel kontrast til evergreens og løvtræ med mørk grå-brune kufferter.

Pines

Tårnhøje white pines, Pinus strobus, er udbredt i nordøstlige som et landskab træ, rapporterer University of Connecticut Law School i en opgørelse af campus træer. Sammen med den relaterede rød fyr, Pinus resinosa, kan white pines vokse til mere end 80 fod høje, og fungerer godt i landskabet til at blokere vind og sne fra din ejendom. Langs New England kyster, kortere, robust udseende indfødte Jack pines, Pinus banksiana, og pitch pines, Pinus rigada, er også almindelige Tilføjelser til landskabet.

Graner og graner

Gran og fir træer er almindeligt anvendt i det nordøstlige landskab som privatliv screeninger og hække og yde læbælter og vinteren husly for dyrelivet. University of Connecticut Law School Campus, omfatter for eksempel, rødgran, Picea abies, sammen med en grædende sort med elegant nedadgående draperet dyb grønne grene. Douglas fir, Pseudotsuga Menziesii og duftende balsam Ædelgran, Abies balsamia, er også almindelige mørke grønne pyramide-formet træer med nål grene, der forbliver på træet ned til næsten jordhøjde, hvilket gør dem ideelle til blokering af en visning, støj eller vinden. Colorado blå Gran, Picea pungens, findes i størstedelen af værfterne i nordøst, ofte modregnes en linje af mørkt farvet evergreens. Graner og graner også gør en dramatisk dyb-tonet baggrund for flerårige blomst beplantninger eller kontrasterende beplantninger som hvid birk.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com