Alternativ til et Toilet slange

November 6

Alternativ til et Toilet slange

Hvis du har et alvorligt tilstoppet toilet, er et toilet slange en af dine bedste muligheder for at løse problemet. Dog toilet slanger er rodet, tage en masse plads og kan være vanskelige at bruge, hvis du ikke er vant til dem. Prøv disse alternativer for at hjælpe dig med at løse din VVS nødsituation, før du tænder for at slangen.

Stemplet

Nogle gange, er en stemplet alt hvad du behøver at unclog et toilet. Problemet er, at hvis du ikke bruger det korrekt, ikke vil det være effektiv. Sørg for at stemplet skaber en god forsegling omkring toilettet. Du bør føler modstand, når du trykker på den. Skubbe langsomt indtil stemplet er skubbet, så vidt det kan gå. Næste, træk op hurtigt forsøge at unclog dit rør.

Kogende vand

Varmt vand er nyttige til at rydde ud tilstoppede rør. Starte med at forsøge en spand fyldt med varmt vand, som du får fra karret eller tryk. Hvis det ikke virker, koge noget vand og prøv det i stedet. Vær omhyggelig med at undgå sprøjt vand når du hæld varmt vand i toilettet. For at øge odds for denne metode arbejder, prøv squirting nogle parabol sæbe i toilettet og gør det muligt at sidde i et par minutter før du hælder i det kogende vand.

Bagepulver og eddike

Dette trick studerende brug for at skabe vulkaner i videnskab klasse hjælper også med at unclog toiletter. Hæld den bedre del af en kasse med bagepulver i skålen. Næste, hæld langsomt i eddike. Lad reaktionen opstår, og tilføje mere eddike over tid for at sikre alle bagepulver reagerer. Forlade eddike til at sidde i ca. otte timer. Hvis træsko er ikke klar på sine egne, efter dette, prøve at kaste igen, som eddike og bagning soda kan gøre en lettere hen til unplug træsko.

Kommercielle produkter

Komprimeret luft afløb unclogging produkter tvinge træsko afløb. Disse produkter har et håndtag svarende til et stempel og en afgift af trykluft, at brande ned i kloakken i et forsøg på at sprænge tilstoppe ud, og de kan være ganske effektiv. Alternativt, flydende drain rengøringsmidler kan også hældes ned i afløbet og vil opløse mange træsko af biologisk nedbrydeligt materiale. Fremmedlegemer såsom legetøj, som børn har kastet ud i et toilet vil ikke blive påvirket af en flydende drain renere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com