Hvad blomster er i sæson i vinter?

November 6

Hvad blomster er i sæson i vinter?

Vinteren er tænkt som sæsonen af døden, men en have kan stadig gøres smukke i de kolde måneder. Visse blomster er tilpasset til koldt vejr og er lige så behageligt. Lad ikke vejret stoppe din have, overvinde moder natur og anlæg.

Witch Hazel (Hamamelis)

Witch hazel er en art, der er hjemmehørende i woodland Nordamerika. De er en gylden farve og kan vokse flere fod høje. Planten vokser godt i sur jord og vokser bedst i amerikanske landbrugsministerium (USDA) hårdførhed zoner 3 til 8. De har en dejlig duft til dem og blomstre mellem oktober og December.

Hellebores

Også kendt som Christmas roser, hellebores vil finde et dejligt sted i en have. Hardy i USDA zoner 4 til 8, de blomstrer i mange farver, herunder pink, hvid, rød, rødbrun og lilla. De er kop formet og klynge sammen, blomstrede hele vinteren til foråret.

Vintergækker (Galanthus nivalis)

Vintergækker vokse fra pærer og blomstre i en hvid blomst med tre lange kronblade. I midten af blomsten er grønlig-gul. Planterne står 8 til 12 inches høj og blomstrer i vinter indtil marts. Dele af dette anlæg er giftige, så det ikke er en pet-venlig plante. Dette anlæg vil vokse i USDA hårdførhed zoner 2 til 9.

Iris (Iris reticulata)

Iris er en fælles blomst i haver og er state blomst i Tennessee. "Iris" er græsk for rainbow, et navn givet til anlægget på grund af de mange farver det kan tage. De blomstre mest almindeligt lilla, hvid, rød eller gul. Visse arter af iris (herunder reticulata) vil blomstre i vinter. Iris er hårdfør i zonerne 2 til 9.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com