Hvordan du udskifter et Grohe Ladylux slange

November 7

Grohe Ladylux køkkenarmatur har en handy, bevægelige sprøjten hovedet fastgjort til vandhanen kroppen ved en slange. Denne slange bærer vand fra kroppen af vandhanen til sprøjten efter vandet blander i patronen. Derfor, at tage slangen og erstatte det ikke indebærer en fuldstændig demontering af vandhanen. Du skal tage tuden ud for at fjerne slangen, dog. Denne opgave vil tage omkring en halv time for en erfaren reparatør.

Instruktioner

•Drej vand ud under vasken til at undgå en ulykke under denne reparation. Luk begge vand ventiler på vandledninger i vasken kabinettet.

•Træk sprøjten hovedet ud af tuden mund og finde stikket på bunden af sprøjten hovedet. Dreje stikket mod uret for at skrue det og fjerne sprøjten hovedet. Brug en skruenøgle til at løsne stikket, hvis du skal. Placer denne del til side for nu.

•Tag tud fra vandhane tud base. Del snaps i bunden, så omhyggeligt slå og pop tud ud af basen med dine hænder. Forstå tuden og base med et håndklæde for et bedre greb.

•Tag slangen fra tuden base forbindelsen af unsnapping stik fra tuden base. Tage slangen ud af bunden.

•Skub nye slangen gennem tuden. Tilslut de ny slange til vandhane basen af fastgørelsens forbindelsesmodulet til vandhanen kroppen. Skub tuden tilbage i bunden af vandhanen og snap det til basen. Skru sprøjten hovedet tilbage i toppen af de ny slange ved at dreje den med uret, indtil strammet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com