Kalk svovl Spray til æbletræer

November 7

Kalk svovl Spray til æbletræer

Enhver, der har dyrket æbletræer ved, at de indebærer en fair bid af vedligeholdelse. I virkeligheden, skal de fleste æbletræer sprayes med visse pesticider på en regelmæssig tidsplan for at beskytte de voksende æbler (og træet) fra angriberne. Kalk svovl spray er en sådan spray at apple tree ejere kan bruge til at bekæmpe en række skadedyr. Sprayen er også miljøvenlig, fordi det er blottet for skrappe kemikalier.

Grundlæggende

Kalk svovl spray kan henvise til en række sprøjtemidler, der indeholder forskellige former for svovl. Calciumsulfid og calcium polysulfid er to almindelige kemiske formuleringer anvendes i kalk svovl sprays. Svovl, selv kan være giftige for nogle plantearter, så producenter tilføje kalk eller calcium til at afbøde virkningerne af svovl. Spray er beregnet som fungicid, hvilket betyder, at det har en direkte virkning på svampe og svampesporer. Væsentlige, når kalk svovl spray støder svampene, det hæmmer spiring af sporer og hindrer dens vækst. Produktet kan også bruges mod mider, selv om hvordan det virker mod dem er uklart.

Ansøgning

Kalk svovl spray sælges enten som en klar-til-brug blanding (RTU) eller som et koncentrat. De koncentrerede formularer skal blandes med vandet ved et bestemt forhold, der afhænger af styrken af koncentrat. Når spray er klar, anvendes den på træ, hovedsagligt på bladet. Som hovedregel anvendes spray til æbletræet, indtil det let drypper ned i kanten af bladene. Hvornår og hvor ofte æbletræet skal sprøjtes med kalk svovl, afhænger af den enkelte pest management tidsplan for ejeren.

Problemer behandles

Kalk svovl formulering er brugt til at behandle en række apple tree problemer. Som bemærket, er spray tænkt som en fungicid således dens vigtigste anvendelser er i bekæmpelse af apple skurv, meldug, sort knude og sort plet. Produktet kan også bruges til behandling mod mider samt men store parasitære kan kræve en miticide at korrekt håndtere problemet.

Downfalls

En undergang af kalk svovl spray er, at det er begrænset i sin effektivitet, fordi det behandler kun svampe, der er allerede til stede. Således, selv om produktet kan siges at have bruge som en forebyggende foranstaltning, hvad der virkelig sker er, at enhver sporer, der er allerede på træet vil nægte at udvikle på grund af sprøjtning. En anden undergang med kalk svovl er, at det ikke kan være blandet med sovende olie, en slags stof bruges almindeligvis til at behandle insekt problemer æble træer erfaring. En gartner, der sprøjter med kalk svovl vil derfor skulle vente mindst fire dage for at anvende hvilende olie uden at skade træet.

Omkostninger

Kalk svovl er forholdsvis billig og i gennemsnit omkring 10 dollars en kvart, fra 2010. Faktor i antallet gange i løbet af sæsonen, produktet skal anvendes og hvor mange træer skal sprøjtes for at få en bedre idé om, hvad den samlede årstidens omkostningerne vil være.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com