Typer af Fuchsia

November 7

Lyslilla blev opkaldt efter Leonhard Fuchs, en botaniker, og har forårsaget stavning forvirring lige siden. Omkring 100 arter findes i naturen, nogle som buske og nogle som små træer. Alle fuchsia er kendetegnet ved deres attraktive, klokke-lignende blomster i nuancer af hvid, pink, rød, lilla og magenta. Ifølge den britiske Fuchsia Society, blev den første dyrkede plante i England placeret i Kew Gardens i 1788. Siden da, har tusindvis af varianter, eller kultivarer, udviklet til brug i haven.

Fuchsia x Hybrida

Et almindeligt dyrkede dyrket fuchsia er damernes eardrops, Fuchsia x hybrida. Denne opretstående-vokser fuchsia er en krydsning mellem den mexicanske Fuchsia fulgena og chilenske og argentinske Fuchsia magellanica arter. Også lidt varme-tolerant, denne hybrid er den "generiske," unavngivne fuchsia sælges i butikker og vokser 18-24 inches høj. Det kommer i flere farver, herunder nogle med dual-farve, pink, røde eller hvide blomster.

Fuchsia Fulgens

Fuchsia fulgens arter vokser blandt egetræer og klipper i Trans-mexicansk vulkanske bælte. Det vokser 1 til 9 fod høje og har blødt træ, lyserød til rød blomster og, senere, mørke, aflange bær. I naturen blomstrer den fra juni til September, som er regionens våde sæson. Fuchsia fulgens er en af komponenterne i damernes eardrops.

Hårdføre Fuchsia

Fuchsia magellanica kaldes hårdføre fuchsia, det er en mere kolde hårdføre arter, der er velegnet til områder som Pacific Northwest. Det kræver fuld til delvis sol og vokser op til 8 fod høj busk form. Anlægget producerer røde blomster og grønne blade, plus det tiltrækker sommerfugle. I efteråret går løvet en gylden farve. Fuchsia magellanica er hjemmehørende i syd- og Syd Amerika og er hybridiseret af gartnere.

Honeysuckle Fuchsia

Honeysuckle fuchsia, Fuchsia triphylla, er en varme-tolerant fuchsia velegnet til varmere klimaer. Det har mørk pink til magenta blomster. Clemson University anbefaler hybrider, som Gartenmeister Bonstedt, for sådanne haver. Den vokser vildt i bjergrige områder af Haiti og Santa Domingo. Denne plante foretrækker skygge eller delvis sollys og kan tåle temperaturer ned til 25 grader Fahrenheit.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com