Sådan installeres antikke dørhåndtag

November 7

Sådan installeres antikke dørhåndtag

Dekorere dit hjem med karakteristiske stykker, som dine venner og familie ikke har er lokkende for mange mennesker. Besøg din lokale loppemarked eller antik butik kan belønne dig med antikke stykker, som ingen andre vil have i deres hjem. Købe doorknobs kan fikse op din døre og din indretning. Det er også en fantastisk måde at gøre en lille ændring for stor indvirkning. De følgende trin vil støtte dig i at håndtere dette hjem dekoration projekt.

Instruktioner

• Rengør døren og de antikke doorknobs. Tør ned døren med en let fugtig klud, således at du arbejder med en ren overflade. Tør ned doorknobs, men de kan have brug for en strengere renere. Forskning det materiale dine dørhåndtag er lavet med at finde den mest gavnlige rengøring produkt, så du ikke skader knop. Træ doorknobs kan være bedst, hvis olieret.

•Look på de antikke doorknobs, du har købt. Se hvad slags skruer eller søm er nødvendige for at vedhæfte doorknobs til døren. De originale skruer kan være med dørhåndtag eller du måske nødt til at købe ny hardware. Den hardware behov kan være noget du nødt til at finde i en specialforretning. Indsamle alle de værktøjer, du skal bruge, før du begynder at installere antikke doorknobs, som et målebånd, bor, skruetrækker, skruer eller søm.

•Measure op 32 1/2 inches fra bunden af døren. Dette er den gennemsnitlige højde for et dørhåndtag, selvom du kan justere det til din præference. Ofte en dør allerede har haft et dørhåndtag tidligere, og genbruge dette område er at foretrække frem for brug af en ny dør og bore nye huller.

•Drill nye huller hvis skruehuller for de antikke doorknobs ikke passer med de tidligere dørhåndtag huller. Fyld de gamle dørhåndtag huller med træ kit, hvis de antikke doorknobs ikke dækker hullerne. Sørg for at bore de rigtige størrelse huller til skruer du vil bruge.

•Sæt dørhåndtag til døren med skruer eller søm det efterlyser. Centrere de antikke doorknobs over hullerne, således at de ikke er skæve. Når knyttet, prøve dørhåndtag flere gange. Spænd dørhåndtag, hvis det er for løs. Du kan også finde, at du skal knytte noget til væggen, så håndtaget ikke skader det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com