Hvordan til at dræbe hvepse bruger sæbe & citron

November 7

Hvis du har hvepse, kan du dræbe dem naturligt uden brug af pesticider eller herbicider med citroner og sæbe. Hvepse er faktisk nyttige insekter, fordi de dræber fælles haven skadedyr. De foretrækker at undgå mennesker og normalt bygge deres reder i out-of-the-way steder. Når en hveps reden er i en ubekvem sted, der ikke frembyder fare for dig og din familie skal du fjerne det eller udrydde.

Instruktioner

•Sæt 2 kopper vand i en beholder, der giver dig mulighed for rør det med en ske. Tilføj ¼ kop sukker og rør indtil det er helt opløst. Næste, Tilføj 1/2 til 1 kop af flydende sæbe og saften af en citron. Rør forsigtigt indtil sæbe er opløst. Prøv ikke at skabe for meget suds med sæbe.

•Anvend en 2-liters plast sodavandsflaske oprette hveps fælde. Skær forsigtigt flaske med en saks eller knivi halv på det sted, hvor flasken begynder at taper øverst. Vend den øverste halvdel, så det ligner en tragt og placere den inde i nederst halvdel. Juster de to kanter--de bør passe stramt. Hvis du skal, fastgør de to halvdele til hinanden med gaffatape eller en hæftemaskine. Skær to små huller i toppen, støder op til hinanden, til at hænge det op.

•Decide hvor du ønsker at hænge fælden og skære et stykke snor længe nok til at rumme højden af den fælde, du ønsker. Binde en knude i den ene ende af strengen og gevind i anden ende gennem begge huller. Derefter binde en knude på anden enden; nu er strengen sikker. Hæld halvdelen af din sæbe og citron blandingen gennem tragten så det sidder i bunden af flasken. Gemme den anden halvdel i en klart afgrænset flaske i dit køleskab eller fryser og bruge det til at rebait din fælde. Hænge din hveps fælde og tælle ofre.

Tips & advarsler

  • Sted fælder høj nok, så børn og kæledyr ikke kan nå dem.
  • Når du gemmer den anden halvdel af sæbe og citron blandingen, klart markere flasken, så ingen fejl det for mad.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com