Sådan Fix røg skader

November 7

Der er to forskellige typer af mulige røg skader, der kan opstå i en hjemme brand: generelle misfarvning og boblende/blærer. Selv om det kan synes som en meget vanskelig proces, er fastsættelse af dit hjem efter røg skader doable hvis du følger de korrekte instruktioner.

Instruktioner

•Fyld en spand med 1 gallon af varmt vand og 1 spsk af trinatriumphosphat (TSP) renere. Sætte på en par gummihandsker og beskyttelsesbriller og dyppe svampen i løsningen. Tørre vægge grundigt, ét sted ad gangen, og skylles området med vand. Denne proces skal muligvis udføres flere gange, før du begynder at se resultater. Tillad væggen for at tørre helt, før man går videre til næste trin.

Anslag dysefastgørelsen skrabe væk enhver maling, der kan have været beskadiget fra blærer eller bobler med en spartel. Ved hjælp af sandpapir, sand forsigtigt ned området således at nøgne drywall og malede områder er endog med hinanden.

•Brug spackle til at dække alle områder, som kan have indrykninger eller kan forårsage område til at se ujævn. Tillad spackle til at tørre helt og derefter sand spackled området for at sikre optimal glathed. Brug en primer til at dække enhver bare pletter af drywall. Tillad primer til tørre og derefter dække PRIMES områder med en ny frakke af maling.

•Åbn alle vinduerne til at få luften cirkulerer i hele huset. Installere en fan tæt på hvor de røg skader ligger kan også hjælpe i denne proces og sikre, at og farlige luft er ikke stagnerende og let at inhalere. Men hvis det er varmt eller fugtigt udenfor, vinduerne vil højst sandsynligt nødt til at forblive lukket og du bliver nødt til at bringe en affugter til at fjerne den stillestående luft.

•Hire en professionel til at fjerne sod fra dine tæpper og boligtekstiler ved hjælp af en heavy-duty vakuum. Det er vigtigt at have tæpper renset to gange, både før og efter reparationer finder sted, at sikre, at der er ingen sod eller røg lugt resterende. I svære tilfælde hvor sod eller lugt ikke kan fjernes, skal du helt erstatte gulvtæppet.

Tips & advarsler

  • Kig efter maling/primer kombinationer på din lokale hardware eller paint shop. Købe et produkt, der indeholder både i en spand vil spare dig tid og penge og giver mulighed for en meget glattere reparationsprocessen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com