Søen dæk ideer

November 8

Søen dæk ideer

Der er mange sommerhus Sommerhuse eller private hjem, der står over for et vandområde som en lille sø. Hvis din baghave vender ud mod strandpromenaden og du ønsker at bygge et dæk, der komplimenterer søbredden og dit hjem, overveje følgende muligheder og bygge et dæk, der passer i dit hjem landskab. Du kan vælge at have et dæk på jord eller delvis i vand.

Faldende eller flydende søen dæk

Hvis jorden nær søen sænker sig jævnt i vandet fra dit hjem, kan du installere en multi-platform dæk, der starter på land og ender som en flydende dæk i vandet. Det er ikke muligt, hvis der er en stor dråbe ned til vandet, eller hvis der er stejle bjergskråninger nær havnefronten. Hvis du vælger at bygge denne type af dæk, sikre at den flydende del af dækket er fastgjort til jorden, men kan også justere at strømme, så dæk ikke forsvinder under vandet hvis vandet stiger.

Hvis du har en skrænt, der gør den multiplatform dæk dyre, installere bare en flydende dæk på toppen af vandet som en forlængelse af baghaven. En flydende dæk bør ikke hvile på overfladen af vandet, da det kan blive usikre og ubehageligt at sidde på hvis der er bølger.

Dæk med trapper i vand

Hvis du bruger søen bag dit hjem til at tage en svømmetur i de varme sommermåneder, overveje at installere et dæk med et sæt trapper, der ned i vandet til de aktive svømmere i dit hjem. Dæk kan enten være installeret på jord eller som en flydende dæk, afhængigt af hvad der er muligt på den givne søbredden. Hvis landet er skrå, overveje at bygge trappen på land til at gøre ned til vandet sikkert for brugerne.

På land dæk

Hvis du foretrækker at have dækket tæt på eller knyttet til dit hjem, installere det på landjorden dæk, som ikke går ind i eller i nærheden af søen. For at forbedre visningen, så du kan nyde søen fra en afstand, skal du oprette et sted på det dæk, hvor siddepladser fordelt ud mod søen. Brug plantageejere for at tilføje tekstur til dæk opholdsområde eller tilføje en tabel for dem, der ønsker at nyde en kop te og en bog om dæk. Hvis det foretrækkes, kan tagdækning installeres på dækket, så søen kan nydes under uvejr, eller en spa-enhed kan installeres, så du kan lægges i blød i varm bobler som du nyde søen, når det er frosset i vintermånederne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com