Den Orange træ mangel på næringsstoffer

November 8

Den Orange træ mangel på næringsstoffer

Appelsintræer er tunge producenter og kræver mange næringsstoffer. En mangel på ordentlig næringsstoffer medfører en række problemer, herunder langsom eller hæmmet vækst, og en lille eller tabt afgrøde. Appelsintræer har brug for regelmæssige befrugtning at forblive sunde og producere en stor afgrøde. Befrugte dem godt før foråret vækst.

Næringsstof opbevaring

Appelsintræer gemme næringsstoffer til foråret vækst og frugtproduktion snarere end at bruge dem lige med det samme. Da træet starter voksende og bladre i foråret, det er for sent at tage op alle de næringsstoffer det har brug for til dette års vækst. Den gødning, der er nødvendige for fuld afgrødeproduktion skal gives under den forudgående forår, sommer og falder. En mangel på næringsstoffer dukker op i foråret med mindre vækst, færre blade og en mindre bestand af frugt.

Vækst

Mens en orange træ er ung, behov det masser af næringsstoffer for at vokse til modenhed. Uden den rigtige kombination af næringsstoffer, det vokser langsommere og kan endda blive forkrøblet og aldrig vokse ordentligt. Da appelsintræer ikke producerer frugt indtil modne, langsom vækst som følge af en mangel på næringsstoffer forsinker frugtproduktion af flere år. I ældre træer, manglen på ordentlig næringsstoffer også resulterer i langsommere foråret vækst, hvilket også reducerer frugtproduktion.

Klorose

Yellow vein klorose er en lidelse, hvor en del af bladet, normalt langs årerne, bliver gul. Dette svækker træet ved at reducere dets evne til at behandle sollys. Yellow vein klorose har en række årsager, hvoraf den ene er mangel på kvælstof. Mangler de nødvendige for ordentlig sundhed kvælstof, træet vil ikke frembringe megen frugt og bliver sårbare over for skadedyr, sygdom og andre lidelser.

Frugt Split

Ligesom klorose har frugt split en række årsager. Mangel på næringsstoffer eller ordentlig befrugtning årsager appelsiner til split åbne før klar til at høste. Dette resulterer i tab af hele afgrøden. Rette næringsstoffer skal være til stede i starten af frugt udvikling at forhindre opdeling. En mangel på kalium bidrager især til problemet. Et træ uden nok kalium producerer frugt med tynd hud. Denne tynde hud opdeler let åben, hvis træet oplever stress i nærheden af høsttidspunktet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com