Styrke en Stud i en våd væg

November 8

Styrke en Stud i en våd væg

En våd muren er en mur, som VVS drives gennem for at rumme badeværelse eller køkken Kampprogram, såsom toiletter, brusere og forfængelighed dræn. Du skal hak eller bore væggen studs gennem de våde væg for at fodre VVS igennem den. Hvis boring eller udhugning svækker det væggen studs integritet, kan du forstærke studs med kompression og spænding stropper. Du skal muligvis bruge stropperne, når du installerer nye badeværelse VVS under en remodeling proces.

Instruktioner

•Indstil hvor du vil placere rør inde i væggen; de kan være hvor som helst langs hele længden af stud. Gøre markerer bredden af røret ved hjælp af en blyant. Ikke overstige 4-½ inches i 1-½ tomme udkanten af stud.

•Hold en 12-tommer niveau vandret til stutteriet ansigt. Line op til øverste kant på niveau med øverste og nederste linjer, der repræsenterer notch bredde. Spore en vandret linje på tværs af ansigtet af stutteriet.

•Measure tilbage fra den forreste kant af stutteriet, 40 procent af stud bredde--2 x 4 er 1-7/16 tommer og 2 af 6 er 2-1/8 inches-- og sted markerer langs de to vandrette linier. Holde niveauet lodret i uden for ansigtet af stutteriet og line det op med 40 procent mærker. Spore langs kanten til at danne notch udskæring linjer.

•Klippe de to vandrette linjer til 40 procent dybde mark ved hjælp af en stempelkompressor så. Ramte side af stud mellem de to snit med hammer hoved til at udskære blok til at gøre hak. Lægge rør inde i kærven.

•Indstil forstærkning rem eller plade over stud kanten på den placering, hvor du har lavet hak. Sørg for fanerne bøjet placeret på hver side af styrkelse plade eller remmen sidder flush mod stud ansigt. Plads ud i øvre og nedre tappene på hver side af hakket jævnt.

•Hammer en 10d søm gennem hver tildelte slot i forstærkning strop eller plade for i alt 24 fasteners. Dækker hvert ryk med en strop eller plade, og Gentag det sømning mønster.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når arbejdet med elværktøj eller en hammer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com