Hjemmelavet automatisk Pool renere

November 8

En swimmingpool er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. At holde din pool ren er ikke kun en god måde at beskytte din investering, men er nødvendigt at have et sikkert at svømme i poolen. Rengøring din pool kræver frafiltrere snavs og dræbe alle forurenende stoffer, der er i vandet. Mange rengøringsmidler, men indeholder klor og brom, begge kemikalier, der kan være farlige. At have en naturlig måde at automatisk rydde din pool er et alternativ til at overveje.

H2O2

H2O2, eller hydrogenperoxid, kan bruges som et naturligt automatisk alternativ til klor. Hydrogenperoxid er ofte brugt som et desinfektionsmiddel og til tider en antiseptisk. Den husstand version indeholder ikke nok koncentration for at være effektiv i puljen, og så skal du købe en pool og spa version fra din lokale pool levering butik. For hver 500 gallon, vil du har brug for en kop af hydrogenperoxid. Hælde det i din pool vil automatisk rydde din pool billigt og med ingen skadelige kemikalier.

Bagning Soda og Borax

Regulering af pH-værdien af din pool vand er også afgørende for at skabe et sikkert sted at svømme. Bagning soda og borax er en god måde at rense din pool og regulere pH af din pool. Bagepulver vil sænke pH-niveau i din pool vand. Vil du tilføje en og en halv pounds af bagepulver pr. 10.000 gallon af bassinvandet. Borax er, hvad du ønsker skal øge pH-niveau. Borax bruges til at øge din pool vand surhedsgrad. Borax kan findes i dit lokale supermarked i nærheden af vaskemidler. Opretholde en ordentlig pH vil også holde forurenende stoffer fra vokser i din pool.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com